Majd szétfeszítik a falatnyi bikinifelsőt Berki Mazsi hatalmas szilikonmellei - videó

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Az özvegy nem tud leállni a plasztikával, sem a magamutogatással. Berki Mazsi már a fotóval sem elégedett meg, tangás bikiniben, egy videón mutogatja magát és hatalmas szilikonmelleit.
Vágólapra másolva!

Egyre több változás történik Berki Krisztián özvegyének kinézetével, elsősorban műmelle mérete változik, az is egyre nagyobbra, és ő ezt imádja is mutogatni a közösségi oldalán, és a kritikákkal sem törődik. Berki Mazsi néhai férje, Berki Krisztián halálát követően nem gyászolt sokáig, ugyanis elég hamar megismerkedett gazdag barátjával, Zoltánnal, aki valódi luxuséletmódot biztosít számára. Minden bizonnyal a férfi finanszírozza a plasztikai beavatkozásait is, ezenkívül folyton méregdrága utazásokra fizeti be az özvegyet, így alig tartózkodnak itthon.

berkimazsi, berki, mazsi, Berki Mazsi
Berki Mazsi folyton luxusutazásaival és műmelleivel dicsekszik
Fotó: Berki Mazsi Instagram

Berki Mazsi azóta folyton dicsekszik a közösségi oldalain, hol drága holmikat vásárol magának, hol drága autókkal jár, és teljesen plasztikafüggő lett, hiszen már szinte rá sem lehet ismerni az utóbbi időben. Hosszú póthajat is viselt egy ideig, száját is feltöltette, melleit is egyértelműen sokkal nagyobbra csináltatta, és számos más kezelést is kipróbálhatott, amiről nem beszél.

A változás óta Berki Mazsi folyton hatalmas műmelleit mutogatja Instagram-oldalán is. Most egy falatnyi, tangás bikiniben búcsúztatta a nyarat, és már nem is volt számára elég, hogy fotózgassa magát, hanem egy videóban forogva mutatta meg hatalmas szilikonmelleit és csupasz fenekét. A merész bikininek nemcsak a fazonja, hanem a színe is igencsak figyelemfelkeltő volt, ugyanis egy sötétebb lila árnyalatot kombinált neonzölddel, így biztosan nem maradt észrevétlen a strandon Berki Mazsi.

Berki Mazsit rengetegen kritizálják 

Nem bír leállni a luxusélete mutogatásával és a dicsekvéssel sem Berki Mazsi, aki már az évet is luxusutazással indította.  Nagyjából egy hónapig tartott az amerikai kiruccanásuk, és számos drága programon vettek részt családjukkal együtt. Azóta jártak már Thaiföldön is, utána pedig szinte azonnal Rómába utaztak.

Bár nemrég valaki durva megjegyzést tett a luxusözvegy gazdagsággal való dicsekvésére, és lustának titulálta, akkor ő visszavágott azzal, hogy üzletasszonyként keresi a kenyerét.

Dolgozom kedves! Van 2 vállalkozásom, mellette egy nemzetközi bokszversenyre készülök, és ami marad szabadidőm, azt a lányommal, a párommal és a családommal töltöm. Mit kellene még dolgoznom?"

- magyarázkodott az özvegy.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!