Liptai Claudia kórházba került, Magyarország Szépét eljegyezték

Liptai Claudia
Liptai Claudia kórházba került
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Bemutatták a Dancing with the Stars új szereplőit, miközben az árvíz több magyar sztárt is sújtott, többen pedig kórházba kerültek a héten. Érkeztek azért jó hírek is a bulvár háza tájáról, eljegyzésről, esküvőről, gyerekáldásról is beszámolhattunk – itt a heti bulvárösszefoglaló.
Vágólapra másolva!

A szeptember 16-i hét is bővelkedett bulváreseményekben, továbbra is zajlott az élet a magyar sztárok körül. Zárkózzon fel, olvassa el heti összefoglalónkat! Ezek voltak a legfontosabb történések a bulvár háza tájáról.

Dancing With the Stars bulvár
A heti bulvár nagy eseménye volt: leleplezték a Dancing with the Stars ötödik évadának táncospárjait
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Bemutatták a Dancing with the Stars versenyzőit

A TV2 rögtön hétfőn bemutatta a Dancing with the Stars új szereplőit, bár a tizedik páros kilétére egyelőre nem derült fény. Kilenc páros már biztosan versenyez az október végén induló ötödik évadban:

  • Hosszú Katinka és Suti András
  • Kamarás Norbert és Sebesi Daniella
  • Kucsera Gábor és Stana Alexandra
  • Mihályfi Luca és Hegyes Bertalan
  • Papp Olivér (PSG Ogli) és Szőke Zsuzsanna
  • Strenner Antal (WhisperTon) és Tóth Katica
  • Szabó Zsófi és Andrei Mangra
  • Tóth Gabi és Papp Máté Bence
  • Törőcsik Franciska és Baranya Dávid

A műsorral kapcsolatos hír volt, hogy Mikes Anna visszalépett a versenyzéstől, mert úgy érezte, a szereplése már nem a táncról szólna, hanem a bulvárról. A helyette is versenyző párokról itt talál képeket.

A TV2 szuperprodukcióinál maradva, a Sztárban Sztár All Starsból a héten is kiesett két énekes, miközben a Megasztár zsűritagjai – például Rúzsa Magdi vagy Marics Peti – már a vasárnapi rajtra készültek.

Többeket sújtott az árvíz

A történelmi árvízhelyzet, a Duna áradása a magyar sztárok egy részét sem kímélte: Varga Viktor vízparti házát például idén is elmosta a víz, az énekest egy edzés után már vissza sem akarták engedni az otthonába. Veszélybe került a vállalkozása Fresh Andinak és a férjének, akik a Duna szlovák oldalán működtetnek konténerházakat, Nyári Kálmán mulatójában pedig óriási kár keletkezett a pesti rakparton. Aigner Szilárd özvegye, Pártai Lucia közben szinte sokkos állapotba került az árvíz miatt, erről itt olvashat bővebben.

Varga Viktor
Varga Viktor házát ismét elmosta a víz
Fotó: Instagram/Varga Viktor / Instagram/Varga Viktor

Többen kórházba kerültek

Hét elején érkezett a hír, hogy Liptai Claudia kórházba került fájdalmas övsömör miatt, még az sem volt biztos, hogy a hétvégi Sztárban Sztár All Starsban vállalni tudja a zsűrizést. Végül speciális, kellően bő ruhában jelent meg az adásban, de mint kiderült, a felépülése még hónapokig eltarthat.

Liptai Claudia
Liptai Claudia a kórházi ágyból is posztolt
Fotó: Instagram/Liptai Claudia

Ugyancsak kórházba került a Szomszédok sztárja, Pásztor Erzsi, a jobb szemét kellett operálni – miközben azonnali műtétre szorult az Exatlonból ismert Szabó Franciska is, edzés közben kiszakadt ugyanis a mellimplantátuma.

A jó bulvár: voltak örömhírek is

Jó hírek is érkeztek azért a héten az Exatlon háza tájáról, hiszen a műsorban szintén látott világklasszis cselgáncsozó, Ungvári Miklós titokban megnősült, a produkció másik sztárjának, Kőnig Annának pedig megszületett az első gyereke.

További örömhír volt, hogy eljegyezték a 2023-as Magyarország Szépét, Hacsi Boglárkát, az Ázsia Expresszben is látott szomáliai származású modell, Kafi Rea Milla pedig hozzáment Kovács Patrikhoz.

Hacsi Boglárka eljegyzés
Eljegyezték Hacsi Boglárkát
Fotó: Instagram/Hacsi Boglárka

Világsztárok Magyarországon

Az utóbbi években egyre több világsztárral is lehet találkozni Magyarországon, a hétre is akadt belőlük: a Subservience hétvégi bemutatója után még valószínűleg Budapesten maradt Michele Morrone, miközben a Dallas sztárját, Patrick Duffyt is el lehetett csípni egy fővárosi étteremben. Kíváncsian várjuk a jövő hét történéseit, addig is nézzen meg egy klasszikus jelenetet Patrick Duffyval!

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!