Jön a Dancing with the Stars, bejelentették a táncoló sztárokat

Szabó Zsófi és Andrei Mangra
Szabó Zsófi és Andrei Mangra
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Október 26-án ötödik évadjával érkezik a Dancing with the Stars, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. A TV2 töretlen népszerűségnek örvendő szuperprodukciójában többek között parkettre lép a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka, Kucsera Gábor, Szabó Zsófi és Tóth Gabi párjával, Papp Máté Bencével - közölte a TV2.
Vágólapra másolva!

A BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának magyar szériája október 26-tól folytatódik a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével. Ezúttal is szombat esténként zajlik majd a küzdelem a Dancing with the Stars idei trófeájáért és eldől, hogy a tavalyi széria után idén is férfi győztest ünnepelhetünk, vagy a hölgyek visszaveszik a legjobb tánconak járó elismerést a nem mindennapi showműsor fináléjában. A Dancing with the Stars ötödik évadában tíz híresség lép táncparkettre párjával. Hosszú Katinka az egyik, a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszó és profi táncpartnere, Suti András, a latin-amerikai táncok professzionális kategóriájának magyar bajnoka.

Dancing with the Stars - Hosszú Katinka és Suti András
Dancing with the Stars - Hosszú Katinka és Suti András
Fotó: TV2

Kik jönnek még?

Szabó Zsófi a Mokka és az Újratervezés műsorvezetője, színésznő, a TV2 Klub nagykövete és profi táncpartnere, Andrei Mangra, Európa-bajnoki ezüst-és bronzérmes, valamint világbajnoki latin- showtánc finalista, ötszörös Dancing with the Stars döntős, a magyarországi Dancing with the Stars 2. évadának győztese.

Szabó Zsófi és Andrei Mangra
Szabó Zsófi és Andrei Mangra 
Fotó: TV2

Tóth Gabi, énekes, dalszerző és profi táncpartnere, Papp Máté Bence, táncművész, a Fricska táncegyüttes oszlopos tagja, a Ritmus Akadémia alapítója.

Tóth Gabi, Papp Máté Bence
Tóth Gabi, Papp Máté Bence 
Fotó: TV2

Törőcsik Franciska, színésznő és profi táncpartnere, Baranya Dávid, show- és musical-szólótáncos, szolnoki Príma-díjas táncművész, a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanára.

Mihályfi Luca, énekesnő, dalszerző, aki 2022-ben robbant be a magyar zenei életbe és profi táncpartnere, Hegyes Berci, 24-szeres magyar bajnok, a magyarországi Dancing with the Stars első és harmadik évadának győztese.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!