Dietz Gusztáv az agresszív viselkedése miatt magyarázkodik

Vágólapra másolva!
Laky Zsuzsi és férje búcsúztak péntek este az Ázsia Expressztől.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv voltak az Ázsia Expressz legutóbbi kiesői, ők értek be utolsóként a hajszán.  A férj a TV2 műsorának kibeszélőjében reagált az őt ért támadásokra, amiket agresszív viselkedése miatt kapott.

Pár másodpercet láttam az Ázsia Expresszből, mikor Zsuzsi berángatott, hogy »gyere, nézd meg, milyen tűrhő voltál«. Láttam én is, rossz ilyennek látni magam. Én ezen elég régóta dolgozom

 – kezdte Dietz Gusztáv.

Én egy elég rosszul szocializált emberke vagyok, maradjunk ebben. Én ezzel küzdök, van ezzel dolgom a mai napig. A feleségem előtt egyébként sokkal könnyebben elengedem magamat, sokkal látványosabban élem meg előtte a negatív pillanataimat is.

 De abszolút nem jellemző a kapcsolatunkra ez és egyáltalán nem vagyok agresszív" - mesélte a TV2-n.

Dietz Gusztáv azt is elmondta, feleségével semmi előnyük nem származott abból, hogy részt vettek a műsorban.

Az egész műsort egy párkapcsolati traumaként éltem meg, épp, hogy csak nem járok azóta poszttraumás kezelésre

- mondta.

Hozzátette: ő is vagányabbnak gondolta magát, azt hitte, lazábban tudja majd venni a játékot, de nem így történt, ez pedig őt is meglepte.

Laky Zsuzsiék voltak a verseny harmadik kiesői

Az idei Ázsia Expressz is remek nézettséggel startolt. Az első héten Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián estek ki, a második héten pedig úgy tűnt, hogy Zsigmond Angéla és Mészáros Bende távozik. Ekkor azonban Cserpes István szakította félbe a veszekedő párosokat, és könnyek között beszélt arról, hogy lányával, Cserpes Laurával haza kell menniük, ugyanis Cserpes István édesanyja váratlanul meghalt, így feladták az Ázsia Expresszt. Így az apa-lánya páros átadta a lehetőséget a múlt heti hajsza vesztes párosának, Zsigmond Angélának és Mészáros Bendének, hogy helyettük folytassák.


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!