Elájult az Ázsia Expressz szereplője

Vágólapra másolva!
Zsigmond Angi miatt aggódott a stáb, nem bírta a megpróbáltatásokat a TV2 sikerműsorában. Többször elájult, kérdés, mi lesz vele a folytatásban.
Vágólapra másolva!

A TV2 népszerű műsora sok versenyzőnek megterhelő, hatalmas, súlyos hátizsákokkal kell rohangálni, stoppolni egy idegen országban, pénz, telefon, bankkártya és nyelvismeret nélkül, miközben stresszes feladatok váltják egymást. Zsigmond Angi úgy tűnik, a műsor egy adott részén nem bírta a küzdelmet, mert többször is elájult.

Elájult Zsigmond Angi az Ázsia Expresszben
Elájult az egyik szereplő
Fotó: TV2

Mint az előzetesből látható, sokan aggódtak érte, de szerencsére ott volt az orvosi segítség, hiszen a produkció fel van készülve arra, ha bármilyen baleset történik vagy megbetegszik egy játékos. 

Zsigmond Angi amúgy már a pénteki adásban összeomlott az, amikor kiderült, hogy a kiesés szélére kerültek. „Nem akarok velük menni hajszázni, mert mind a két párost nagyon szeretem, és tudom, hogy valaki nem fog visszajönni” – sírdogált az Ázsia Expressz szeptember 20-i adásában, amikor kiderült, hogy nekik kell menni hajszára Jollyék és Dietz Gusztávék ellen.

A párosnak nagyon rosszul esett, hogy ők kerültek a kiesés szélére, kétszínűnek nevezték a többieket, de ennél durvább dolgok is elhangoztak. Itt meg tudja nézni videón, hogyan reagáltak, mit kellett kisípolnia utólag a szerkesztőknek.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!