Elvált a Trónok harca sztárja

Joe Jonas és Sophie Turner
Joe Jonas és Sophie Turner
Fotó: Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
Hivatalosan is elvált Sophie Turner és Joe Jonas.
Vágólapra másolva!

A Trónok harca sztárja, Sophie Turner hivatalosan is elvált a férjétől, a Jonas Brothersből ismert Joe Jonastól, miután sikerült megegyezniük a részletekben, és egy bíró is aláírta a válási papírjaikat – tudta meg a TMZ.

Joe Jonas és Sophie Turner
Joe Jonas és Sophie Turner még együtt
Fotó: Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A megállapodás részletei egyelőre nem nyilvánosak, a lap azonban emlékeztetett rá, hogy a párnak korábban mediációra volt szüksége ahhoz, hogy meg tudjon egyezni a vagyonelosztásról és a gyerekelhelyezésről.

Sophie Turner és Joe Jonas: mindketten továbbléptek

Sophie Turner és Joe Jonas tehát hivatalosan csak most váltak egyedülállóvá, de már nagyjából egy éve bejelentették a válásukat. Azóta már mindketten továbbléptek egyébként: a színésznőnek egy brit arisztokrata, Peregrine Pearson a párja, az énekes pedig Stormi Bee után egy libanoni színésznővel, Laila Abdallah-val jött össze – miközben a 27 évvel idősebb Demi Moore-ral is összehozták a bulvárlapok.

Négy évig voltak házasok

Sophie Turner és Joe Jonas 2016-ban találkoztak, egy évvel később már el is jegyezték egymást, majd 2019-ben össze is házasodtak. A pár első kislánya, Willa 2020-ban született, 2022-ben pedig újabb babával, Delphine-nel bővült a család.

A pár tehát négy év házasság és két gyerek után döntött a válás mellett, amiről Sophie Turner így vallott korábban: "Azok voltak életem legrosszabb napjai. Voltak olyan napok, amikor nem tudtam, hogy túlélem-e. Aztán végül, amikor már két hete teljesen kész voltam, az ügyvédem emlékeztetett arra, hogy a gyerekeimért harcolok. Ha pedig valaki azt mondja nekem, hogy tedd meg a gyerekeidért, akkor én megteszem. Magamért nem tenném meg, de értük megtalálom az erőt" – magyarázta.

Bár először azt mondták, közös döntés volt, később kiderült, hogy Joe Jonas nyújtotta be a válókeresetet, amit azzal indokolt, hogy helyrehozhatatlanul megromlott a házasságuk. Sophie Turner eleinte nagyon rossz állapotban volt, de aztán feldolgozta a férje döntését.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!