Nagyon furcsa képpel reagált volt élettársa szavaira G.w.M

G.w.M
Vágólapra másolva!
Nagy Melanie szerint váratlan volt a szakításuk, amely után a rapper Kulcsár Edina mellett között ki. A zenész egy furcsa fotóval reagált.
Vágólapra másolva!

G.w.M exe, két idősebb gyerekének anyja, vagyis Nagy Melanie soha nem hallott részleteket árult el a két és fél évvel ezelőtti szakításról, a rapperrel való korábbi kapcsolatáról. A zenész, aki állítólag nagyon komoly összeget kér egy fellépésért, most reagált volt élettársa szavaira: szerinte unalmas, hogy a nő állandóan ezzel van jelen a sajtóban. Ezt a furcsa képet rakta ki Instagram-sztoriba:

Furcsa képet posztolt G.w.M
Furcsa képet posztolt G.w.M
Fotó: Instagram 

"Egyébként tényleg kicsit uncsi, hogy a volt feleségénél állandóan ez a téma. Nála is azt érzem, hogy nem olyan szép és jó mint előadja magát, elég sokat ferdít szerintem az életével kapcsolatban" - védte valaki a Redditen a rappert. "Végignéztem a podcastet, semmi rosszat nem mondott Melanie, még csak konkrétumot sem. Kábé csak annyit, hogy váratlanul érte a dolog. Borzasztó" - írta egy másik kommentelő. 

Furcsa volt a szakítás is

"Két és fél év távlatából, vagy talán már több is, azt tudom mondani, hogy ha nem is rendeződött a kapcsolat, de az indulatok, azok mindenképpen csitultak. Ilyen távlatból már sokkal távolabbról tudja az ember szemlélni a történteket, önreflexiót gyakorol az ember, átértékel, átgondol dolgokat" – kezdte az Egy ritmusban című podcastben Nagy Melanie, majd rátért arra, hogy G.w.M-mel milyen volt a kapcsolatuk, mi vezetett a szakításhoz.

G.w.M, Nagy Melanie
G.w.M és Nagy Melanie
Fotó: Instagram / Instagram

"A nyolc év alatt nyilván voltak hullámvölgyek, amiket megoldottunk meg túlléptünk rajta. De 

én valahogy mindig úgy gondolkodtam, hogy ennek nincs vége, annyira szoros az összetartozás és a szeretet, hogy mindig mindent meg tudunk oldani"

– magyarázta.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!