Több év után minden kiderült G.w.M és Nagy Melanie szakításáról

Nagy Melanie
Nagy Melanie
Fotó: Instagram/Nagy Melanie
Vágólapra másolva!
Nagy Melanie szokatlan részletességgel mesélt a G.w.M-mel való szakításáról, az ahhoz vezető útról.
Vágólapra másolva!

G.w.M exe, két idősebb gyerekének anyja, vagyis Nagy Melanie soha nem hallott részleteket árult el a két és fél évvel ezelőtti szakításról, a rapperrel való korábbi kapcsolatáról.

G.w.M, Nagy Melanie
G.w.M és Nagy Melanie
Fotó: Instagram / Instagram

"Két és fél év távlatából, vagy talán már több is, azt tudom mondani, hogy ha nem is rendeződött a kapcsolat, de az indulatok, azok mindenképpen csitultak. Ilyen távlatból már sokkal távolabbról tudja az ember szemlélni a történteket, önreflexiót gyakorol az ember, átértékel, átgondol dolgokat" – kezdte az Egy ritmusban című podcastben Nagy Melanie, majd rátért arra, hogy G.w.M-mel milyen volt a kapcsolatuk, mi vezetett a szakításhoz.

"A nyolc év alatt nyilván voltak hullámvölgyek, amiket megoldottunk meg túlléptünk rajta. De 

én valahogy mindig úgy gondolkodtam, hogy ennek nincs vége, annyira szoros az összetartozás és a szeretet, hogy mindig mindent meg tudunk oldani"

– magyarázta.

"Nekem azért volt különösen nehéz ez a helyzet, mert engem is váratlanul ért a szituáció, hogy ezzel nézünk szembe. Nem az volt, hogy egy párbeszéd történt, aminek a következtében tudomásul vettem, hogy mi történik, és akkor azt a gyerekeknek valahogy közölnünk kell közösen, hanem engem is váratlanul ért" – emlékezett vissza Nagy Melanie, aki főleg a gyerekek miatt próbálta menteni a menthetőt.

Nehezítette a helyzetet az, hogy nem volt kommunikáció.

Mindig adott volt egy helyzet, amit nekem valahogy kommunikálni kellett a gyerekeknek, hogy most apa nem jön haza, apa valahol van, egy új személy belép az életükbe, új gyerekek lépnek az életükbe, és ez nagyon-nagyon rövid idő alatt történt. Mondjuk két hét leforgása alatt" – magyarázta.

G.w.M hamar továbblépett

Mint ismert, G.w.M aztán Kulcsár Edinával jött össze, hamar össze is házasodtak. A párnak már két közös gyereke is van: kislányuk, Amara 2023-ban született, kisfiuk, Dion pedig idén jött világra, alig két hónapos.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!