Eljegyezték Magyarország Szépét - fotók

Hacsi Boglárka
Hacsi Boglárka
Vágólapra másolva!
Madeira szigetén volt a lánykérés. Hacsi Boglárka, a 2023-as nyertes úgy érzi, vőlegényét már ismerte egy korábbi életében.
Vágólapra másolva!

Hacsi Boglárka 2023-ban nyerte meg a Miss World Hungary döntőjét, 30 ezer követővel rendelkezik a közösségi oldalán. Most arról számolt be, hogy eljegyezte vőlegénye: a szépségkirálynő arra gondolt, hogy egész életét vele akarja majd leélni, és minden olyan természetes számára - mintha már szerették volna egymást, szerelmesek lettek volna egymásba egy "másik időben, másik életben." A képeket itt tudja megnézni.

Hacsi Boglárka, Magyarország Szépe 2023
Hacsi Boglárka, Magyarország Szépe 2023
Fotó: Instagram/Hacsi Boglárka / Instagram/Hacsi Boglárka

2024 márciusában vett rész Mumbaiban a világdöntőn. "Az elmúlt három hét, ami mögöttem van, rengeteg izgalommal és kihívással volt teli. Nagyon élveztem, hogy először életemben ennyi ember előtt kellett beszédét tartanom, egy óriási színpadon állhattam együtt csodás nőkkel, sportoltam, tanultam, fejlődtem" - írta a magyar szépségkirálynő, aki ezután a versenyen elért eredményeiről írt: mind közül a táncelőadására a legbüszkébb. "Nem vagyok csalódott az eredmény miatt, hiszen minden alkalommal a 100%-ot nyújtottam, és erre büszke vagyok. Van, hogy nem úgy alakulnak az eredmények, ahogy szeretnénk, de hálás vagyok az élményért és a tapasztalatokért, amiket magammal viszek" - tette hozzá.

Hacsi Boglárka sikerei 

Bekerült a Sport Top csapatba, hokiban első lett, és futásban is kiemelkedő helyezést ért el, a Talent alversenyen pedig a top 14-i jutott táncelőadásával. Utóbbiról azt mondta, számára ez volt a legkiemelkedőbb eredmény mind közül.

Hacsi Bogi
Fotó: https://www.instagram.com/hacsibogi/

Júniusban adta át a koronát

Egy hónapos felkészülés után nagyszabású show-val zárult a Magyarország Szépe szépségverseny, a döntőt a Duna élőben közvetítette. A fináléba 15 lány – Cseh Jázmin, Csipak Zsuzsanna, Geiger Zsanett, Grósz Adél, Hamikus Renáta, Haszonics Dóra, Horváth Alexandra, Kassai Angéla, Katzenbach Andrea, Kiss Kamilla, Lárencz Júlia, Mocsári Dóra, Neer Laura, Szivos Dalma Rebeka, Vajda Mercédesz – jutott be, közülük került ki a győztes. 

Végül a második udvarhölgy Horváth Alexandra, az első udvarhölgy pedig Cseh Jázmin lett.

A Magyarország Szépe címet Katzenbach Andrea birtokolhatja

egy évig, miközben ő képviseli majd hazánkat a Miss World világversenyen is, és egyéb felajánlott nyereményekkel is gazdagodott. Róla itt olvashat többet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!