Már egymásra sem néz Harry és Vilmos herceg

Vágólapra másolva!
Egy év után találkozott újra személyesen Harry és Vilmos herceg, akik egyik rokonuk temetésére érkeztek. Úgy tűnik, a viszály és a harag egyre nagyobb köztük, hiszen ennyi idő eltelte után sem beszéltek egymással, sőt, egymásra sem néztek.
Vágólapra másolva!

Harry herceg és bátyja, Vilmos már évek óta nincsenek jóban, nem beszélnek egymással. Nemrég arról írtunk, hogy Katalin hercegné eldöntötte, kibékíti őket. Az elmúlt években Harry és Vilmos herceg kapcsolatuk fokozatosan romlott: a 2021-es Harry és Meghan Oprah-interjú nagy port kavart a családban és a médiában egyaránt, majd egy év múlva a pár bejelentette a királyi családból való kilépését és egy Netflix sorozatban is elmondták a véleményüket.

Vilmos herceg és Harry herceg
Vilmos herceg és Harry herceg kapcsolatát Katalin hercegné szeretné helyrehozni
Fotó: Instagram.com/usweekly/

Végül Harry herceg egy könyvet is írt Tartalék címmel, aminek a megjelenése óta Vilmos nem beszélt vele és szigorúan megtiltotta, hogy bármilyen formában visszatérjen a családba, a helyzeten pedig az sem segít, hogy testvére és Meghan Markle az Egyesült Államokban élnek. Úgy tűnik, hogy a két testvér viszonyát csak Katalin hercegné hozhatná helyre. A Closer magazin forrása szerint a hercegné mindennél jobban vágyik arra, hogy a testvérek tisztázzák a félreértéseket.

De nagyon úgy tűnik, hiába minden igyekezet, a testvérek annyira eltávolodtak egymástól, és annyira elmérgesedett közöttük a viszony, hogy még közeli rokonuk temetésén sem voltak hajlandóak egymás társaságát keresni. Harry és Vilmos herceg több mint egy év után találkoztak egymással, ami sok találgatást indított el kettejükkel kapcsolatban, és reméték, hogy végre kibékülnek.

Vilmos herceg és öccse Lord Robert Fellowes, Diana hercegnő testvérének volt férje temetésén találkoztak augusztus 30-án, de nem elég, hogy szóba sem álltak ott egymással, hanem a templom hátsó részében külön is ültek, sőt egymásra sem néztek.

A testvérek a templom hátsó részében voltak, külön. Nem beszéltek egymással, és nem is látták őket egymásra nézni

 - mondta Hilary Fordwich királyi szakértő a Fox News Digitalnak.

Ennek ellenére sok brit reménykedik abban, hogy a fivérek eláshatják hamarosan a csatabárdot, ugyanis III. Károly király szeretné többet látni Amerikában élő fiát, valamint Katali hercegné sem adja fel a tervét, hogy kibékíti a testvéreket egymással. 

Meghan Markle
Egyelőre nem sok esély van Harry és Vilmos herceg békülésére
Fotó: AFP/ CHRISTOPHER FURLONG / AFP/ CHRISTOPHER FURLONG

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!