Bréking: Itt a Squid Game 2. évadának előzetese, máris perelnék!

Squid Game (Season 1)
Fotó: Photo12 via AFP
Vágólapra másolva!
A Netflix legsikeresebb szériája karácsonykor folytatódik. Közben a Squid Game alkotóit egy indiai filmrendező perelné lopás miatt.
Vágólapra másolva!

Minden bizonnyal az év legjobban várt előzetese futott be alig pár órával ezelőtt. A Squid Game 2. évadát már hosszú évek óta várják a rajongók, amióta 2021-ben napok alatt hódította meg a világot a koreaiak legelvetemültebb sorozata a Netflixen. 

Squid Game (Season 1)
A Squid Game 265 millió nézőt hozott a Netflixnek (Fotó: Photo12 via AFP / AFP)

Óriási baba, üveg híd, szürreális díszletek és a Kék Duna-keringő, csak pár apróság, amiről azonnal a halálos reality jut eszünkbe. 456 játékos szó szerint az életéért játszik az életnagyságú játszótéren, ahol a nyertes egy vagyonnal kezdhet új életet! Aki nem látta vagy megkoptak volna az emlékei, annak itt egy kis emlékeztető az első évadból!

A Squid Game idén karácsonykor, december 26-án érkezik a várva várt folytatásával, amit több mint egy éven keresztül forgattak, miután a 2021-es széria a Netflix valaha volt legnézettebb, nem amerikai gyártású szériája volt a streameren. Miközben a rajongók tűkön ülve várják, hogy hogyan folytatódik (spoiler) az egyetlen túlélő története, a játék nem áll le, és újabb 456 rászoruló kap meghívást a halálos játékba. 

Már berendelték a Squid Game 3. évadát, jöhet a per

A Netflix ezzel párhuzamosan bejelentette, már készül a sorozat harmadik és egyben befejező évada, sőt a műsor ihlette reality show következő szezonját is készítik már. A siker persze sokaknak szemet szúrt, legutóbb egy indiai származású filmesnek. Soham Shah rendező állítja, a Netflix alkotói lekoppintották a 2009-es Szerencse című filmjét, aminek több részlete kísértetiesen megegyezik a Squid Game történetével és karaktereivel

Soham Shah már 2006-ban írta a Szerencs forgatókönyvét, aminek története kétségtelenül hasonlít a koreai sorozatéhoz (Fotó: Getty Images via AFP/Alberto E. Rodriguez)

A streamer vezetése a Szarvasbébi 170 milliós pere után úgy tűnik, mehet vissza a bíróságra, ugyanis múlt héten  Shah hivatalosan is beadta a kártérítési keresetet. A The Independent megkereste a Netflixet, ahol kategorikusan tagadják az indiai rendező vádjait, állítják hogy teljesen saját gyártású a sikersorozat. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!