Megnősült az Il Volo híres tenorja

ignazioboschetto Il Volo
Vágólapra másolva!
Bensőséges ceremónia keretében, csupán néhány vendég részvételével, egy év randevúzás után az Il Volo híres tenorja feleségül vette barátnőjét, Michelle Bertolinit.
Vágólapra másolva!

Decemberben már lehetett hallani arról, hogy Ignazio Boschetto, a nemsokára hazánkban is koncertet adó Il Volo egyik tagja eljegyezte barátnőjét, az olasz-venezuelai modellt, aki tavaly év végén a közösségi médiában mutatta meg eljegyzési gyűrűjét. Bár az esküvő dátumát titokban tartották, idén szeptember közepén megjelent a hír: szűk körű ceremónia keretében örök hűséget fogadtak egymásnak. 

Az esküvőn a családtagok és néhány barát mellett természetesen részt vett az Il Volo további két tagja és az együttes menedzsere is. A hírek szerint az ifjú feleséget 2013-ban választották meg Miss Venezuela International-nek, emellett egy sushi étterem és borospince tulajdonosa is. 

Közismert, hogy az olasz énekegyüttes tagjai, a „popera” műfaj világsztárjai különösen védik magánéletüket és az esküvőről is csupán csak néhány kép jelent meg a közösségi médiában. Október 10-én azonban élőben láthatjuk Budapesten, az MVM Dome-ban Ignazio Boschetto-t, Gianluca Ginoble-t és Piero Barone-t, hogy ismét elvarázsolják a hazai közönséget csodálatos dalaikkal.

Világkörüli turnéra indultak

Csodagyerekekként robbantak be a zene világába, pályafutásuk során együtt énekeltek - többek között - Barbara Streisanddal, Eros Ramazzottival, Anastaciaval valamint Plácido Domingoval. Telt házas koncertjeik során sikerrel ötvözik a népszerű operák világát a könnyűzene elemeivel, repertoárjuk pedig rendkívül széles skálán mozog. 

Három álmodozó srác vagyunk, mindig nagy projekteken, nagy dobásokon jár az eszünk

 – mesélték korábban a fiúk, hozzátéve, hogy koncertjeiken igyekeznek eltalálni az adott ország közönségének ízlését. Szerintük a magyar közönség szívesen érzi magát egy estére Olaszországba, szívesen kóstol bele az olasz életérzésbe, eszerint alakul majd a budapesti programjuk is. 

Az Il Volo 2024-ben ünnepli 15. évfordulóját, amit egy hosszú, világkörüli turnéval koronáz meg.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!