Horror összegért térhet vissza Jonathan Bailey a Bridgerton 4 évadába

Jonathan Stuart Bailey, JonathanStuartBailey, Jonathan Bailey, JonathanBailey, Birdgeton 4. évad angol színész
RELEASE DATE: TV Series (2020- ) TITLE: Bridgerton STUDIO: Netflix CREATOR: Chris Van Dusen PLOT: Wealth, lust, and betrayal set in the backdrop of Regency era England, seen through the eyes of the powerful Bridgerton family. STARRING: Jonathan Bailey as Anthony Bridgerton
Fotó: Northfoto/Netflix
Vágólapra másolva!
A friss Emmy-jelölt színész megint vikomtként tér vissza a sikersorozatba. A pletykák szerint Jonathan Bailey meg is kéri az árát a szereplésének.
Vágólapra másolva!

Ahogy pár napja megírtuk, elstartolt a Netflix sikerszériának a legújabb évadának a forgatása. Jó hír, hogy Jonathan Bailey visszatér a Bridgerton 4. évadába, amiben eddig a legidősebb Bridgerton fiút, Anthony-t alakította. Bár őt már a második évadban eltalálta Ámor-nyila, a család és persze a rajongók is örülnek a jelenlétének. Nos úgy tűnik, van az a pénz, amiért Bailey újra felveszi szmokingját. 

Jonathan Bailey, JonathanStuartBailey, Jonathan Bailey, JonathanBailey, Bridgerton 4.évadangol színész
 Jonathan Bailey durván megugrott a Bridgerton 4.évadára
Fotó: Getty Images/AFP/Jamie McCarthy

Mennyit kaphat Jonathan Bailey a Bridgerton 4. évadáért? 

Annyi biztos, hogy az első évadoknál a főszereplők 10-20.000 dolláros gázsikért játszották még a szerepeiket epizódonként. Bailey csillaga azonban meredeken ívelt felfelé, hiszen megkapta az év legjobban várt musicaljének, a Wickednek a férfi főszerepét, továbbá jelenleg is a Jurassic Park legújabb részét forgatja Scarlett Johannson társaságában. Ami viszont ennél is nagyobbat durrant, az a Skyshowtime-on látható Útitársak című sorozat, amiben Matt Bomer mellett látható a sztár, sőt Emmy-jelölést is kapott az alakításáért. 36 éves színész a 8 részes sorozatért 1,8 millió dollárt kapott, vagyis részenként 225.000 dollárt. A komoly emelés a bridgertonos gázsijára is hatással lehet, szóval nem elképzelhetetlen, hogy hasonló összegért vállalja újra a XIX. századi bálokat a jóképű sztár. 

Jonathan Stuart Bailey, JonathanStuartBailey, Jonathan Bailey, JonathanBailey, Birdgeton 4. évad angol színész
 Jonathan Bailey mint Anthony Bridgerton a Bridgertonban
Fotó: Northfoto/Netflix

A magas gázsival sajnos a legtöbbször kevés szerep jár, hiszen (spoiler) a harmadik évadban is csupán két részben élvezhettük a játékát. Mindenesetre Bailey korábban megnyugtatta a rajonóit, hogy amíg csak lehet, ő szeretne a széria tagja maradni, miközben tovább építi egyre ígéretesebb hollywoodi karrierjét. A Bridgerton 4. évada most a szabadszellemű Benedict Bridgerton szerelmi életére fog fókuszálni, akinek a fejét a hírek szerint egy egzotikus keleti szépség fogja elcsavarni. A szezont már alig várjuk, de a 2026-os premierig sajnos még sokat kell aludnunk, de addig itt vannak a legjobb zenék a sikerszériából! 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!