Kiderült, hogy újra együtt van-e Kárpáti Rebeka a gazdag vőlegényével

Vágólapra másolva!
A modell azt is elárulta, hogy áll a családalapítással.
Vágólapra másolva!

Kárpáti Rebeka Instagram-oldalán osztotta meg, amikor eljegyezték, de azóta igyekszik minél inkább védeni a magánéletét, különösen, amióta milliárdos vőlegényével titokzatos módon szakítottak. Azóta többször is felröppent a pletyka, hogy a színésznő és Lénárd András újra együtt vannak, de ezt Kárpáti Rebeka eddig egyszer sem erősítette meg vagy cáfolta. Most viszont a ZWorld című podcastben kiderült az igazság: nagyon úgy tűnik, hogy a modell jelenleg szingli, de nyitott lenne egy új kapcsolatra.

Szerintem nagyon nehéz ma ismerkedni, én szenvedek. Gondolkodtam már azon, hogy párkapcsolatfüggő vagyok-e, mert mindig az volt, hogy kijöttem egy párkapcsolatból és hiába éreztem úgy, hogy elegem van és senkit nem akarok, de mindig jött egy új.

Nem volt huzamosabb időszakom úgy, hogy fél évig vagy egy évig egyedül legyek, szóval nekem ez az ismerkedés teljesen új, ami most vár rám" - idézte Kárpáti Rebekát a Bors.

"Én hiszek ezekben a klasszikus női-férfi szerepekben, úgyhogy számomra nagyon furcsa az, hogy ennyire megfordultak a szerepek és sokszor a nő kezdeményez. De ez valahol talán jó szűrő is, mert így könnyen kiderül, ha valaki nem felel meg" - tette hozzá.

Kárpáti Rebeka családra vágyik

R. Kárpáti Péter lánya a jövőbeli vágyairól is mesélt.

Nekem a legnagyobb cél az most, hogy legyen egy saját családom. Mindig úgy fogtam fel az életemet, hogy fiatalon dolgozom azért, hogy később majd kicsit a háttérbe vonulhassak és lehessen gyerekem, akit úgy tudok nevelni, ahogy én azt szeretném. Nem akarom azt mondani, hogy most már csak ez hiányzik, mert elégedett vagyok az életemmel, de nagyon szeretnék egy szerető családot, férjet, kisbabát.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!