Katy Perry ruha nélkül jelentette be a nagy hírt - fotók

Katy Perry
Katy Perry a Tiffany & Co. New York-i partiján
Fotó: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
Katy Perry különös öltözékben, szinte félmeztelenül tudatta a követőivel, hogy megjelent az új lemeze.
Vágólapra másolva!

A mostanában egyre merészebb Katy Perry felső helyett egy színes lepkét erősített a mellei elé, szinte félmeztelenül jelentette be az Instagramon, hogy már kapható hetedik stúdióalbuma, a 143. Nézze meg az énekesnő videóját, alább pedig a lapozható bejegyzését pár fotóval!

Katy Perry botrányt botrányra halmozott mostanában

Katy Perry újabban amúgy nemigen tudta eltalálni, hogy mivel járhatna a rajongói kedvében, egyre népszerűtlenebbnek tűnt a 143 reklámhadjárata során. A lemezen hallható Lifetimesból, pontosabban az ahhoz készített videoklipből még rendőrségi ügy is lett, az énekesnő ugyanis Spanyolországban, Ibiza környékén ökológiai szempontból érzékeny, védett homokdűnéknél forgatott engedély nélkül, így környezet elleni bűncselekménnyel vádolták.

A 143 húzódalának szánt Woman's World közben igen vegyes kritikákat kapott, de a promóciós körút sem sikerült túl jól: az énekesnőt a nyáron többek között pazarlással, az étel elpocsékolásával is vádolták, miután egy ibizai klubban pizzaszeleteket dobált szét a színpadról.

Katy Perry
Katy Perry: sok volt mostanában a botrány
Fotó: ANGELA WEISS / AFP / ANGELA WEISS / AFP

A mélypont talán mégsem ez volt, hanem amikor Barcelonában részegen csókolózott egy idegennel. Katy Perry júliusban egy áttetsző rózsaszín csipkeruhában érkezett a La Terrrazza nevű klubba, ahol olyan jól érezte magát a rajongói társaságában, hogy az egyiküket váratlanul meg is csókolta a buli hevében – ami hatalmas indulatokat váltott ki a nyilvánosságból. Sokak szerint édesanyaként, stabil párkapcsolatban élő nőként (főleg Orlando Bloom élettársaként) nem lehet így viselkedni, akkor sem, ha válságban az albuma. Voltak, akik nem felháborodva, hanem aggodalommal írtak az esetről, szerintük valami nagyon nincs rendben az énekesnővel, a mentális állapotával.

A focirajongókat is magára haragította

Katy Perry a foci-Eb során a futballrajongók egy részét is magára haragította, miután a döntőben nyíltak szurkolt az angoloknak – az ennek hangot adó bejegyzésében azonban nem sikerült eltalálnia, hogy az emojik közül melyik jelzi az angol zászlót.

Támogató posztjában az énekesnő ugyanis az angol zászló helyett a brit lobogót szúrta be emojiként, vagyis nem a vörös keresztet használta fehér alapon, hanem az ismertebb Union Jacket – amivel csak az volt a gond, hogy a Union Jack az egész Egyesült Királyság zászlaja, miközben az Eb-n hagyományosan annak tagországai külön versenyeznek, az angol mellett van skót, walesi és északír fociválogatott is.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!