Ezért szakított gyereke apjával Katy Perry

Katy Perry
Katy Perry
Vágólapra másolva!
Az énekesnő nemrég tért vissza karrierjéhez, hiszn 2020-ban született meg kislánya, Daisy Dove Bloom, így eddig családjával töltötte az időt. Katy Perry most egy fájó időszakot idézett fel, amikor Orlando Bloommal egy egész évet külön voltak egymástól.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, merész stílussal tért vissza Katy Perry, aki egy ideje már nem jelentkezett új zenével, most azonban mindent elkövet, hogy felhívja magára a figyelmet. Még attól sem riad vissza, hogy kiteregesse a magánéletét, így arról az időszakról is beszélt, amiről eddig sosem. Perry mára már Orlando Bloom színész felesége, és van egy közös kislányuk is, Daisy Dove Bloom, aki 2020-ban született. Azonban nem volt mindig ilyen felhőtlen a sztárpár élete, ugyanis kapcsolatuk nehezen indult, az énekesnő bevallotta azt is, hogy miatta.

(FILE) Katy Perry Expecting First Baby With Fiance Orlando Bloom
Katy Perry az Orlando Bloommal való fájdalmas szakításáról beszélt
Fotó: Image Press Agency / NurPhoto via AFP/USA

Nem igazán voltunk benne 100%-osan a kapcsolatban az első naptól kezdve. Ő igen, mert épp túl volt egy hosszabb egyedülléten, és egyértelműek voltak a szándékai.

Én pedig épp akkor kerültem ki egy másik kapcsolatból, és úgy éreztem, nem tudom ezt tovább csinálni, és egy másik tóban kellene úszkálnom" - magyarázta Katy Perry egy podcastműsor vendégeként a minap.

Katy Perry elmagyarázta, hogy neki még valóban dolgoznia kellett magán, eközben a 47 éves Orlando Bloom egy egyhetes elvonulásra ment, ahol megtanulta átprogramozni saját magát és az összes rossz szokását, és ebben az ottani fizikailag aktív életmód segített. 

Elment oda, aztán visszajött, és már nem játszotta velem ezt a macska-egér játékot.

 És én csak úgy gondoltam, 'Hm.' Annyira hozzászoktam ehhez a huzavonához... És azért mentem bele a játékba, mert ez egyfajta dopamin löket volt számomra. Ez volt az, amihez hozzászoktam"- mondta az énekesnő, aki egy nagyon kemény időszak elé nézett ekkor.

Katy Perry és színész férje 2016 januárjától 2017 márciusáig alkottak egy pát először, mielőtt majdnem egy évre szakítottak. Amíg külön éltek, a popsztár úgy döntött, hogy maga is megpróbálkozik a visszavonulással.

„Ezáltal kaptam meg az ehhez szükséges eszközöket, és beszéltem az ő nyelvét. Ez megváltoztatta és megmentette az életemet... Halott lennék nélküle. Nem lennék ezen a bolygón enélkül a folyamat, és a gyógyszereim nélkül" - mondta Katy Perry, aki tulajdonképpen bevallotta, hogy valamilyen gyógyszeres kezelésre is szüksége volt, valószínűleg mentális problémái miatt.

Perry, Katy, Katy Perry
Katy Perry nemrég tért vissza karrierjéhez a kislánya születése után
Fotó: Getty Images

Perry azt is elárulta, hogy ő és leendő férje a szakításuk idején is beszéltek egymással, és kapcsolatukat úgy kezdték újra, hogy az énekesnő épp a közelben tartózkodott Orlando Bloom egyik nyaralásán, és "átugrott" látogatóba a színészhez.

Végül Katy Perry és Orlando Bloom 2018 februárjára hivatalosan is újra egy pár voltak, a férfi pedig egy évvel később meg is kérte a kezét. 2019-ben ugyan úgy volt, hogy összeházasodnak, de a helyszínnel kapcsolatos problémák miatt el kellett halasztaniuk. Aztán a Covid-járvány húzta keresztül a számításaikat 2020-ban, viszont augusztusban megszületett kislányuk, Daisy, így már nem sietnek az esküvővel.

Az énekesnő azt is elárulta a podcastben adott interjúban, hogy ő és Orlando Bloom a mai napig együtt járnak párterápiára.

„Minél többet dolgozunk rajta, annál inkább megtaláljuk a következő szintet. És ha néha elakadunk, úgy vagyunk vele, hogy 'Oké, menjünk be a munkába, ami idegesítő lesz, nem akarjuk csinálni. Nincs rá időnk, mert fáradtak vagyunk. De meg fogjuk csinálni. És aztán megtaláljuk a következő szintet, ezért folytatjuk a kapcsolatot" - idézi a US Weekly Katy Perry szavait.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!