Friss hírek érkeztek a TV2 súlyos balesetet szenvedett sztárjáról

Kempf Zozó, Exatlon
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja súlyos balesetet szenvedett, ami kis híján az életébe került. Kempf Zozó arccsontja több helyen is eltört, állapotáról újabb hírek érkeztek.
Vágólapra másolva!

Az egész országot sokkolta a hír, mikor kiderült, hogy a TV2 nagy sikerű Exatlon című műsorából is ismert Kempf Zozó súlyos balesetet szenvedett. A sportoló a svájci EUC freestyle Európa-bajnokságon sérült meg, egy balszerencsés esés következtében több helyen eltört az arccsontja. 

Kempf Zozó az extrém sportok szerelmese
Kempf Zozó az extrém sportok szerelmese
Fotó: Kempf Zozó/Instagram

Kempf Zozó állapotáról barátja is megszólalt

A Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ) első sajtóközleménye szerint Kempf Zozo állapota stabil volt a baleset után. Város Viktória szakágvezető akkor elmondta: beszélt, kommunikált vele, mindenre reagál, de a következő pár óra meghatározó lesz, ezért a legfontosabb, hogy a magyar bajnok pihenni tudjon.

Kempf Zozó állapotáról az egyik legjobb barátja, szintén az Exatlonból ismert Nagy Dani is megszólalt:

Annyit mondhatok el, hogy jobban van, remélem minél hamarabb haza tudnak jönni

- mondta szűkszavúan a Metropolnak az extrém sportoló.

A polgármester közleményében beszélt a sportolóról

A gyulai Kempf Zozóról azóta szülővárosa polgármestere, Görgényi Ernő adott újabb hírt, az Instagramon közölte, hogy a sportolónál már a családja is kint van Svájcban:

"Az imént beszéltem telefonon az édesapjával, aki több családtaggal együtt megérkezett a svájci kórházba, így elmondható, hogy Zozót egyrészt kiváló svájci egészségügyi szakemberek kezelik, ápolják, másrészt vele vannak szerettei, akik lelki támaszt nyújtanak neki. Elmondtam az édesapjának, hogy velem együtt rengetegen aggódunk és mihamarabbi gyógyulást kívánunk Zozónak! Természetesen, ha bármire szükség van a gyógyulás vagy a hazaszállítás kapcsán, önkormányzatunk segítségére számíthat a család" - osztotta meg a közösségi oldalán.

Hozzátette: "A hírek szerint gyakorlata közben olyan balszerencsésen esett és ért talajt, hogy fejsérülése miatt azonnal kórházba, intenzív osztályra szállították, ahol jelen pillanatban is megfigyelés alatt tartják."

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!