Súlyos balesete után végre üzent a TV2 sztárja

Kempf Zozó
Vágólapra másolva!
Az Exatlon sportolóját súlyos baleset érte, melynek következtében több helyen is eltört az arccsontja, állapota pedig kritikus volt. Kempf Zozó nemrég a közösségi oldalán, a kórházból üzent.
Vágólapra másolva!

Az egész országot sokkolta a hír, mikor kiderült, hogy a TV2 nagy sikerű Exatlon című műsorából is ismert Kempf Zozó súlyos balesetet szenvedett. A sportoló a svájci EUC freestyle Európa-bajnokságon sérült meg, egy balszerencsés esés következtében több helyen eltört az arccsontja.

Kempf Zozó, Kempf Zoltán, BMX
Kempf Zozó a balesete után már jobban van
Fotó: Polyák Attila - Origo

Kempf Zozó a kórházi ágyból üzent

Kempf Zozó már korábban is kommunikált, beszélt a családjával és a barátaival, azonban most a közösségi oldalán először üzent a súlyos balesete után:

"Köszönöm a jókívánságokat! Hamarosan visszatérek Magyarországra. 

Még mindig nem tudok teljesen dolgozni, de dolgozom rajta. 

(Még mindig nem használom a közösségi médiát) - olvasható az Instagram-oldalán a fiatal sportoló.

Az általa megosztott fotón, ahol egy kórházi ágyon fekszik, jól látható, hogy már sokkal jobb állapotban van, azonban a teljes felépülésére még sokat kell várni.

A bejegyzés alatt számtalan követője fejezte ki a jókívánságát, és remélik, hogy minél előbb visszatér, és újult erővel vág bele a mindennapokba. 

Kempf Zozó állapotáról barátja is megszólalt

A Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ) első sajtóközleménye szerint Kempf Zozo állapota stabil volt a baleset után. Város Viktória szakágvezető akkor elmondta: beszélt, kommunikált vele, mindenre reagál, de a következő pár óra meghatározó lesz, ezért a legfontosabb, hogy a magyar bajnok pihenni tudjon.

Kempf Zozó állapotáról az egyik legjobb barátja, szintén az Exatlonból ismert Nagy Dani is megszólalt:

Annyit mondhatok el, hogy jobban van, remélem minél hamarabb haza tudnak jönni

- mondta szűkszavúan pár nappal ezelőtt az extrém sportoló.

A polgármester közleményében beszélt a sportolóról

A gyulai Kempf Zozóról azóta szülővárosa polgármestere, Görgényi Ernő adott újabb hírt, az Instagramon közölte, hogy a sportolónál már a családja is kint van Svájcban:

"Az imént beszéltem telefonon az édesapjával, aki több családtaggal együtt megérkezett a svájci kórházba, így elmondható, hogy Zozót egyrészt kiváló svájci egészségügyi szakemberek kezelik, ápolják, másrészt vele vannak szerettei, akik lelki támaszt nyújtanak neki. 

Elmondtam az édesapjának, hogy velem együtt rengetegen aggódunk és mihamarabbi gyógyulást kívánunk Zozónak! 

Természetesen, ha bármire szükség van a gyógyulás vagy a hazaszállítás kapcsán, önkormányzatunk segítségére számíthat a család" - osztotta meg a közösségi oldalán.

Hozzátette: "A hírek szerint gyakorlata közben olyan balszerencsésen esett és ért talajt, hogy fejsérülése miatt azonnal kórházba, intenzív osztályra szállították, ahol jelen pillanatban is megfigyelés alatt tartják."

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!