Két versenyzőnek távoznia kell a Kísértésből

Vágólapra másolva!
Kasza Tibi váratlan bejelentést tesz a Kísértés szerdai adásában.
Vágólapra másolva!

Lesznek izgalmak a Kísértés szerdai adásában a TV2-n, Kasza Tibi ugyanis bejelenti egy videoüzenetben, hogy mindkét villából haza kell mennie egy kísértőnek – vagyis egy nő és egy férfi is távozik, aki eddig a párok szétválasztásán dolgozott. 

A bejelentés alapján ráadásul a versenyzőknek kell dönteniük arról, hogy a másik villából kinek a számára érjen véget a játék, aminek kapcsán Eda már el is kezdte latolgatni az esélyeket. Nézzen bele adás előtt, hogy mire számíthat este!

Új páros csatlakozott a héten

A Kísértésbe legutóbb hétfőn érkezett egy új pár, miután Linda és Gergő kapcsolata megcsalással végződött, így számukra a játék is véget ért. Az új szereplők a 20 éves Antónia és 28 éves barátja, Attila. 

Kísértés
A Kísértés legújabb párosa: Antónia és Attila
Fotó: TV2

Az érkezésükkor annyit lehetett tudni róluk, hogy három és fél éve vannak párkapcsolatban, és egy éve már össze is költöztek. Antónia részéről szerelem volt első látásra, és nagyon bízik abban, hogy a Kísértés csak még tovább erősíti a kapcsolatukat. A beköltözés előtt elárulták, hogy nem nagyon vannak külön, a külön alvás sem sűrűn fordul elő a kapcsolatukban, úgyhogy ez a műsor megterhelő lesz számukra, mivel két külön villában élnek majd a kísértőkkel.

Antónia megijedt a kísértőktől

Antónia a Mokkában azóta bevallotta, hogy nagyon izgult, amikor játékba küldték Thaiföldön, a több hónappal ezelőtti forgatáson. "Tíz fiú próbált felém közeledni, és bókolt... a külvilágban ezt megszoktam, szoktak bókolni, de ha tíz fiú egyszerre bombáz ezzel... akkor nagyon izgultam, zavarban is voltam" – mondta.

"Egy hét után mentünk be, és tudtam, hogy van egy összeszokott társaság. Ilyenkor mindig nehezebb csatlakozni hozzájuk... nem úgy néztem erre, hogy bármi rossz történet, nem gondoltam, hogy fog rontani a kapcsolatunkon" – magyarázta.

Közben a párja, Attila is úgy látta, hogy az elején, az első nap különösen kellett figyelni. "Marhára nehéz volt, zavarban tudok lenni... én úgy indultam el, hogy ha bennem lett volna bármi kétely, akkor nem jövök be, mert megesz az ideg" – nyilatkozta.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!