Hatalmas melleivel hódít a Kísértés egyik legvadítóbb szereplője - galéria

Vágólapra másolva!
Eda nagyon veszélyes, a lányok haza is akarták küldeni, de nem jött be a tervük.
Vágólapra másolva!

A lányok eredetileg Edát küldték volna haza a fiúk villájából, a szexi csábító ugyanis kiszemelte magának az egyik szereplőt, akire nagyon féltékeny a barátnője. A terv nem jött, Edának egy különös csavarnak köszönhetően nem kellett elhagynia a thaiföldi luxusvillát, így továbbra is láthatják a TV2 nézői. A Kísértés sztárja a közösségi oldalán sem fogja vissza magát, az Instagramja tele van szexi, bikinis képekkel, melyeken előtérbe kerülnek hatalmas mellei.

Nézze meg Eda legszexibb képeit a galériában!

Két kísértő számára véget ért a műsor

Mint írtuk, Kasza Tibi már szerdán váratlan videoüzenetben jelentette be, hogy mindkét villából haza kell mennie egy kísértőnek – vagyis már korábban lehetett tudni, hogy a játékból egy nő és egy férfi is távozik, aki eddig a párok szétválasztásán dolgozott. A bejelentés alapján ráadásul a versenyzőknek kellett dönteniük arról, hogy kiknek a számára érjen véget a játék, az adásban ez azonban tovább bonyolódott.

A lányok eredetileg Edát, a fiúk pedig Zotyát küldték volna haza, a másik villa lakói azonban megváltoztathatták (és meg is változtatták) a döntéseket. Mindkét csapat úgy gondolkodott, hogy a játék lényegét szem előtt tartva a kísértéseket erősítenék, így végül a kevesebb vizet zavaró szereplők számára ért véget a verseny a TV2-n:

  • a fiúk Eda helyett Nikolettát szavazták ki,
  • a lányok pedig megmentették Zotyát, és Alextől búcsúztak.

Nikoletta kiesesését megnézheti alább, Alex távozásáról pedig itt talál egy videót.

Kísértés: két új játékos is érkezett

A játékosok kiesése után jött az újabb fordulat, hiszen a helyükre érkezett két új kísértő, Natali és Lombardo. A 27 éves Natali szerint a fix párokat már azzal szét fogja robbantani, hogy beköltözik. "Szeretném ledönteni a velem kapcsolatos sztereotípiákat, amik bele vannak ragadva az emberekbe, ha rám néznek. Mindenki azt gondolja, hogy egy hisztis, buta szőke nő vagyok, de ez nem igaz" – mondta még a beköltözés előtt.

A 29 éves Lombardo a TV2 közleménye szerint "latin macsóként" érkezett a lányok villájába, méghozzá azért, hogy felkavarja az állóvizet. Párkapcsolati tanácsadással foglalkozik, a női lélek szakértője – állítása szerint hallgatnak rá a nők. "A Kísértésbe azért jelentkeztem, mert szerettem volna tudni, hogy ha külön vannak a párok egymástól, akkor mennyire lehet kibillenteni őket a kapcsolatukból. Szerintem a lányoknak szükségük van a tanácsaimra, a szakértelmemre" – magyarázta.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!