Kasza Tibi máris hazaküldött egy nőt a luxusvillából

A Kísértés
A Kísértés
Vágólapra másolva!
Linda már nem bízott Gergőben. Mivel kapcsolatuk véget ért, el kellett hagynia A Kísértés szigetét.
Vágólapra másolva!

A TV2 valóságshow-jában Kasza Tibi, mint műsorvezető elmondta, hogy A Kísértés nem párkereső reality, ez arról szól, hogy az érkező párosok választ kapjanak a kapcsolatukban lévő nyitott kérdésekre, miközben szinglik próbálják elcsábítani őket.

A Kísértés
A Kísértés
Fotó: TV2

A képen látható Linda elmondta, hogy már nem bízik a hűtlenkedő barátjában, Gergőben, szakítani akar vele. "Abban a pillanatban, ahogy a kapcsolat véget ért, a játék számotokra lezárult. Linda, köszönöm, hogy itt voltál velünk, mi már nem találkozunk többet itt, a tábortűz-ceremónián. Kérlek, hagyd el A Kísértés szigetét" - közölte vele Kasza. A nő távoztával elmondta, hogy a lelke fáj, de erős, és feláll majd ebből a helyzetből. Nem bánta meg, hogy a realitybe ment a férfival, mert itt hamar választ kapott a kételyekre: mégsem ő az igazi, lehet továbblépni. 

Gergő azonban még maradhatott, legalábbis egy időre, mert érkezett mellé Cynthia, aki korábban nagy hatással volt rá. A kérdés, hogy folytatják-e együtt, ők ketten, erre pedig válasz csütörtök este érkezik majd. Itt van videón a vívódás:

Ő A Kísértés egyik csábítója 

A 22 éves Cynthia saját elmondása szerint olyan férfira vágyik, aki szinte isteníti őt. A legfontosabb számára a férfiakban, hogy minden figyelmüket neki szenteljék és a megszállottjai legyenek - ezt még a Kísértés forgatása előtt mondta. A TV2 legújabb, szexi sztárja nagyon gyorsan elcsavarta Gergő fejét a műsorban, aki ezzel meg is csalta a barátnőjét. Itt talál róla szexi képeket.

Minden videót itt nézhet vissza. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!