A Kísértés szereplője teljesen kiborult, idegesen, káromkodva szidta a barátnőjét - videó

A Lupa Beachen mutatták be a TV2 romantikus reality műsorát
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo
Vágólapra másolva!
Dorina kisfilmje teljesen sokkolta Noelt, ezt pedig nem is bírta magában tartani. Egyre jobban elszabadulnak az indulatok a Kísértés villáiban.
Vágólapra másolva!

Lezajlott a Kísértés első tábortűz-ceremóniája, így a fiúk rövid videóban nézhették meg, hogy mit csinálnak a párjaik a villában, ahol 10 férfi kísértő próbálja megingatni a kapcsolatukat. Dorina kisfilmje teljesen sokkolta Noelt, ezt pedig nem is bírta magában tartani, magából kikelve, káromkodva szidta a barátnőjét a kamerák előtt.

"Hát bazmeg, ez nagyon meleg. Ilyen nincsen. Menj a picsába! Takarodj! Romokban van a kapcsolatunk? Romokban?" - magyarázta. "Ne! Álljunk már meg egy szóra! Én kurvára nem értem hozzá egy nőhöz! Mondtam olyat egy nőnek, hogy de jól nézel ki, de jó segged van, de jó melled van? Nem!" - kelt ki magából Noel, miután látta, hogy az egyik kísértőnek a barátnője arról beszél, hogy mennyire nem szilárd a kapcsolatuk, és neki mennyire szimpatikus a férfi, akire többször már féltékeny is, amikor mást hív el beszélgetni.

Noel nem rejtette véka alá, hogy mekkorát csalódást okozott neki Dorina, és azt is kijelentette, hogy mostantól ő is másképp fog állni a kísértő nőkhöz a villában. 

Mi volt ez, ember?! Úristen. Két nap után? Kettő nap? Férfiként bennem több tartás van, mint benne? Ebben vagyunk? Ilyenek a mai nők?

 - kérdezgette ingerülten a műsorvezető Kasza Tibitől, aki felhívta a figyelmét arra, hogy testi kontaktus nem volt Dorina és a kísértő közt.

Egyre forróbb a hangulat a thaiföldi villákban

Nem fogják vissza magukat a kísértők a TV2 legújabb műsorában. Már a második este öltánccal lepte meg az egyik szereplőt a Kísértés szexi csábítója, erről egy videót itt meg is nézhet.

A Kísértés párosai a beköltözés napján még biztosak abban, hogy nem tudják őket szétválasztani a kísértők, akik szemmel láthatóan mindent bevetnek, hogy magukra hívják a figyelmet. Főleg a fiúk villájában pörögtek fel az események, több női kísértő is megjelent a fiúk hálószobájában, és Lóri legénybúcsújára is sor került.

 Mint írtuk, Inge és Lóri a műsort egy leány és legénybúcsúnak fogják fel. Bár tudják, hogy a kísértők mindent bevetnek majd, ők sziklaszilárdnak gondolják a kapcsolatukat. "Jól esett a szememnek és a lelkemnek is" - értékelte a fiú Tina produkcióját, aki elárulta, nagyon csinosnak találja a lányt, aki jól mozgott, tetszett neki a szexi tánc.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!