Kísértés: ezekben a csodás, thaiföldi villákban élnek a TV2 legújabb műsorának szereplői - galéria

Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A szereplők kicsit sem fogják vissza magukat, a helyszín pedig csak tovább fokozza a hangulatot. Nézze meg a Kísértés szereplőinek csodálatos villáit!
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, vasárnap, szeptember 1-jén az Ázsia Expressz ötödik évadával együtt indult el a TV2-n a Kísértés, a Temptation Island új verziója. A műsort már év elején felvették Thaiföldön, Ko Szamuj szigetén, a nézők azonban csak most ismerkednek a szereplőkkel, a helyszínnel. Az alaphelyzet szerint négy férfi szereplő lakik együtt tíz mindenre elszánt, szexi nővel, miközben a párjaik, menyasszonyaik  egy hasonló luxusingatlanban élnek a szomszédban vagy a közelben, persze kigyúrt testű, jóképű srácokkal. A kísértők azért érkeztek, hogy tönkretegyék a párosok kapcsolatát, vagy legalábbis megingassák a másik fél bizalmát.

Mindkét ház élete tele lesz vad bulikkal, látványos feladatokkal és romantikus randevúkkal. Itt lakva már a párosok tagjainak nincs közvetlen kapcsolata egymással és csak akkor hagyhatják el a villákat, ha randevúra indulnak az általuk választott kísértőkkel. 

A férfiak megpróbálnak hűek maradni a párjukhoz, a szingli nők feladata pedig elcsábítani őket, próbára tenni a hűségüket, szerelmüket. Ehhez különféle praktikákat is bevetnek, és gyakran kerül elő az alkohol is a medencés partikon.

Mindkét villa tágas, tengerre néző, medencével ellátott ingatlan, légkondicionált hálószobákkal. Érdekesség a fiúk házával kapcsolatban: az egyetlen dolog, ami elválasztja a villát a fehér homokos strandtól, az a privát medence.  Koh Samuinak egyébként fehér, finom homokos, pálmafás strandjai vannak és a dimbes-dombos szigetbelső trópusi növényvilága is hatalmas élményt nyújt. 

Exkluzív fotókon a thaiföldi villák, melyben a Kísértés című realityt forgatták:

Koh Samui, kísértés, Tv2, tv műsor, lány villa
Koh Samui, kísértés, Tv2, tv műsor, lány villa
Koh Samui, kísértés, Tv2, tv műsor, lány villa
Koh Samui, kísértés, Tv2, tv műsor, lány villa
Koh Samui, kísértés, Tv2, tv műsor, lány villa
Koh Samui, kísértés, Tv2, tv műsor, lány villa

Kísértés: itt megnézheti az összes szereplőt!

A kísértő nőkről – A Nagy Őben már látott Kozelkin Natáliával együtt – itt talál fotókat, miközben a kísértő férfiakat itt nézheti meg. Ha a játékra vállalkozó párokra kíváncsi, ide kattintson!

A Kísértés egyik legizgalmasabb pontja egyébként tábortűz ceremónia. Ilyenkor a műsorvezető külön-külön fogadja a párok női és férfi tagjait, hogy egy-egy rövid videón mutassa meg a fiataloknak, hogyan tölti idejét párjuk. Ezek a videók egyesek számára megkönnyebbülés, mások számára pedig gyanakvás, harag és azonnali bosszú forrása lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!