Laky Zsuzsi ingerülten üzent azoknak, akik a férjét kritizálják agresszív kirohanásai miatt

Vágólapra másolva!
Mindenkit arra kér, hogy ne ítélkezzen, őt pedig semmiképp ne sajnálja senki - írja egy bejegyzésben.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, már az Ázsia Expressz első napjaiban szörnyen kiborult Dietz Guszti, aki többször ordibált és káromkodott a kamerák előtt. Laky Zsuzsi most egy hosszabb Instagram-posztban kelt a férje védelmére, és mindenkit megkért, hogy ne ítélkezzenek abból a néhány percből, amit a képernyőn keresztül látnak.

Nem szeretné, ha őt bárki sajnálná a férje viselkedése miatt

"Kedves és nem kedves kommentelők! Ez a poszt most azért született, hogy segítsek egy kicsit tisztán látni... Ti, akik nézitek az Ázsiát... Láttok belőle egy kis szeletet, az igazi körülményeket, okokat, hogy emberek mitől és miért reagálnak úgy ahogy, nem feltétlenül. Itt kitérnék a mondandóm lényegére. Nem a bizonyítványt akarom magyarázni, és én is azt gondolom, hogy Dietz Guszti nem feltétlenül reagált (és fog) ott jól helyzetekre, és beszélt velem úgy, ahogy beszélt. De! 

Kérlek engem véletlenül se sajnáljatok! Akármilyen furcsa, 16 éve boldog házasságban élünk, a gyerekeinket szépen, tisztességben neveljük. A négy fal között, nem vagyok agyonverve sem én sem a gyerekeink!

 Guszti egy ízig-vérig férfi, aki amúgy a való életünkben nagyon figyelmes és egy óriási szívű ember!"  - olvasható a modell bejegyzésében.

"Mindig kimondja, amit gondol és nem játszik szerepet, mert arra mi alkalmatlanok vagyunk. Az őszinte, szókimondó embereket mindig nehezebben fogadják el az emberek. Sokan álszenteskednek és kifelé élnek. Akik ismernek minket és VALÓBAN tudják milyenek vagyunk, leginkább az Ő véleményük a fontos! 

Ami bántó, hogy egy gyűlöletcunami indult el a férjem irányába. Lehet véleményt nyilvánítani, de a személyeskedést kikérem magamnak! Kicsit sepregessen mindenki a saját háza táján! 

Fontos, hogy ki mit akar a “zord külső” mögé látni az embert is vagy csak a parasztot aki azt mondta a feleségének, hogy kussoljon! Szerencsésnek tartom magam, hogy megadatott az a képesség nekem, ami ezek szerint csak keveseknek, hogy mások fölött nem ítélkezem!" - üzente az egykori szépségkirálynő.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!