Liam Hemswortht egy ötvenes nő vadászta le

Lonely Planet, Liam Hemsworth LonelyPlanet, romantikus, filmdráma, Netflix
RELEASE DATE: October 11, 2024. TITLE: Lonely Planet. STUDIO: Netflix. DIRECTOR: Susannah Grant. PLOT: At a retreat in Morocco, a woman meets a young man whose acquaintanceship evolves into an intoxicating, life-altering love affair. STARRING: LAURA DERN as Katherine Loewe, LIAM HEMSWORTH as Owen Brophy
Fotó: Northfoto/Netflix
Vágólapra másolva!
Októberben érkezik a Netflix legújabb romantikus drámája. A Lonely Planet főszereplői az Oscar-díjas Laura Dern és Liam Hemsworth.
Vágólapra másolva!

Október 11-én érkezik az év egyik sikerváromány filmje a Netflixre. A Lonely Planetben az Oscar-díjas Laura Dern és az Éhezők viadalából ismert Liam Hemsworth főszereplésével készült. 

Lonely Planet, Liam Hemsworth LonelyPlanet, romantikus, filmdráma, Netflix
Laura Dern és Liam Hemsworth a Lonely Planetben
Fotó: Northfoto/Netflix

A trailer alapján a film leginkább a Julia Robert-féle Ízek, imák, szerelmek című sikerfilmre emlékezet, egy kis csavarral persze, de szükségünk lehet majd egy-két papírzsepire is a tippünk szerint. 

Liam Hemsworth és a szexi ötvenes este

A sztori szerint egy visszahúzódó regényíró (Laura Dern) egy tekintélyes írói kurzusra érkezik Marokkóba, abban a reményben, hogy a távolság, az egzotikus táj és a szabadságérzet majd segít feloldani az alkotói válságát és sikerül befejeznie a következő regényét. A kurzuson azonban az ihlet helyett  találkozik egy fiatal férfival (Liam Hemsworth),  ami a nagy korkülönbség ellenére egy szimpla ismeretségnek indul, azonban egy mámorító, mindkettőjük életét fenekestül  felforgató szerelmi kapcsolattá alakul

Lonely Planet, LonelyPlanet, Liam Hemsworth, romantikus, filmdráma, Netflix
Vajon beteljesül Liam Hemsworth szerelme? 
Fotó: Northfoto/Netflix

A Netflix nyit az érettebb nők felé

A filmet október 11-én mutatják be világszerte, ami egy újabb bátor film arról, hogy bizony a szerelem nem ismer határokat, sőt hogy a fiatal férfiak bátran nyitnak a középkorú nők felé. Gondoljunk itt csak a Családi affér című nyári sikervígjátékra ahol az 57 éves Nicole Kidman és a 35 éves Zac Efron szerelmének drukkolhattunk. A Lonely planet előzetesét már most több, mint 3 millión nézték meg világszerte, így szinte borítékolható, hogy a mesés afrikai táj, egy Oscar-díjas színésznő és Thor szexi öcsikéje csak és kizárólag sikert hozhat a streamer számára. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!