Kiderült, miért szakított L.L. Junior és Dárdai Blanka

Vágólapra másolva!
L.L. Junior elmondta, hogyan romlott meg a kapcsolatuk Dárdai Blankával az Ázsia Expressz során.
Vágólapra másolva!

Az Ázsia Expressz pénteki adása, egy újabb páros kiesése után a TV2 kibeszélőműsorában Dietz Gusztáv az agresszív viselkedése miatt magyarázkodott, L.L. Junior pedig elárulta, hogy lényegében miért szakítottak 18 évvel fiatalabb barátnőjével, Dárdai Blankával – akivel együtt vágtak neki a Fülöp-szigeteki és tajvani forgatásnak.

Dárdai Blanka, L.L. Junior, Ázsia Expressz
Dárdai Blanka és L.L. Junior az Ázsia Expresszben
Fotó: TV2 / TV2

Az egész beszélgetés azzal indult, hogy L.L. Junior mellett látványosan állt egy üres szék a stúdióban, mire a kibeszélőt vezető Ördög Nóra rákérdezett, hogy merre van Dárdai Blanka. "Nem tudom, felhívjuk? Épp most mosolyszünet van" – reagált L.L. Junior, majd hosszabban is beszélt arról, hogy az Ázsia Expressz miként tette tönkre a kapcsolatukat.

"Nekem egy rémálom volt. De az idő mégis megszépíti az emlékeket. Jó helyre tettem át ezt az egész kalandot... 

Az volt a nehéz, hogy egy friss kapcsolattal ugrottunk bele.

Itt jobban megismertük egymást, egy haverral könnyebb ezt megugrani, de egy kapcsolatban a reggel tíz órai dráma késő estig velünk marad... Volt olyan felismerés, hiszen átértékeltük az otthon már természetesnek vett dolgokat, anyagiakat és minden tekintetben. 

Ami arra adott volna okot, hogy mi most külön vagyunk, az talán a határaink túllépése egymás felé, a tiszteletlenségig vezető vitatkozás,

ami, megjegyzem, öt százaléka volt az egész ott töltött időnek. A 95 százaléka vicces volt. De mégis az olyan erős volt, hogy szinte egymás Achilles-inait vágtuk át. Amikor hazajöttünk, azért ez bennünk maradt, és ezt valószínűleg nem kezeltük jól. Igyekszik az ember a szépre emlékezni, és ezek az apró részletek, az összevágott pillanatok által kicsit minden másképp is jön le" – fejtette ki L.L. Junior. Nézzen vissza az adást!

L.L. Junior többször megalázta Dárdai Blankát 

Korábban egy stábtag is beszélt arról, hogy L.L. Junior milyen durván viselkedett Dárdai Blankával a forgatáson: "Nagyon csúnyán beszélt szegény lánnyal, aki a kamerák előtt egyenesen Alekoszhoz hasonlította a viselkedését. Ő a tavalyi évadban Varsányi Rékát alázta meg nem egyszer" – nyilatkozta a bennfentes. Nem meglepő, hogy L.L. Junior és Dárdai Blanka hazaérve rögtön szakítottak is.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!