A világ legkerekebb melleit tolja a nézők arcába a Netflix szőke bombázója - képek

Vágólapra másolva!
A Netflix egyik legsikeresebb sorozatában tűnt fel évekkel ezelőtt a huszonéves színésznő, aki azóta egyre népszerűbb és egyre több felkérést kap. Madelyn Cline szexi fotókkal hívja fel magára a figyelmet a közösségi oldalán, azonban a filmekben és rendezvényeken sem takargatja testét, főleg nem a formás melleit.
Vágólapra másolva!

Az amerikai színésznő és modell 1997 december 21-én született Goose Creekben, Charleston közelében. Madelyn Cline legismertebb szerepe Sarah Cameron, akit a Netflix sikersorozatában, az Outer Banksben alakít, melynek hamarosan már a negyedik évada érkezik, hiszen imdáják a nézők. A ritka, klasszikus kalandfilmek hangulatát idézi meg a történet, mely gyönyörű helyszíneken, tengerparti környezetben játszódik. A történet főszereplői egy csapat tinédzser, akik segítenek barátjuk apjának megtalálásában, akinek eltűnése egy rejtélyes kincshez kapcsolódik. Közben rengeteg fordulat, szerelemi dráma és veszély leselkedik a fiatalokra, akik mindenre elszántan harcolnak egymásért.

Madelyn Cline, Netflix, Outer Banks
Madelyn Cline és színésztársai a Netflix sikersorozatában, az Outer Banksben
Fotó: Madelyn Cline Instagram

Madelyn Cline számára a nagy áttörést az Outer Banks hozta meg 2020-ban, azonban feltűnt korábban a Stranger Things második évadában is, melyben a házi bulit rendező Tina, a suli menő csaja szerepében láthatták a nézők két epizódban is. Azóta  egyre komolyabb felkéréseket kap a gyönyörű fiatal színésznő, aki a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma című krimiben is feltűnt Whiskey szerepében, 2022-ben, és olyan színészekkel dolgozhatott együtt mint Kate Hudson, Daniel Craig és Edward Norton.

Nézegessen szexi képeket Madelyn Cline-ról az alábbi galériában!

A 26 éves színésznő a karrierje kezdetén beiratkozott a Coastal Carolina Egyetem főiskolájára, de hamarosan otthagyta, és Los Angelesbe költözött, hogy tovább foglalkozzon a színészettel. Gyerekként is szerepelt már egy televíziós reklámban, amiben egy Chuck E. Cheese pizzasütőt reklámoztak gyerekeknek. De valójában a charlestoni Millie Lewis Models & Talent ügynökségnél kezdte pályafutását, és 10 évesen már részt vett az AMTC modell- és tehetségkutató versenyen. Madelyn Cline ezt követően már a Parent és a Parent & Child magazinok címlapján szerepelt, elsősorban modellkedéssel foglalkozott, míg 2017-ig kisebb szerepeket is kapott sorozatokban, majd a Netflix felfedezte, és megkapta Sarah Cameron szerepét a már említett Outer Banksben.

Cline magánéletét illetően 2020 júniusában elismerte, hogy egy párt alkot az Outer Banks sztárjával, Chase Stokes-szal, akivel a sorozatban is szerelmeseket alakítanak. A kapcsolat azonban nem tartott sokáig, ugyanis 2021 októberében a pár bejelentette, hogy szakítottak. Cline azt is elsimerte ekkor, hogy nemrég még étkezési zavarral és a testképzavarával küzdött, így saját magára akart koncentrálni. A fiatal színésznő 2023 szeptemberében elkezdett randizni Pete Davidson humoristával, de vele is szakítottak 2024 júliusában.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!