Privát fotókon a Magyarok Világszépe idei nyertese

Magyarok Világszépe 2024
Magyarok Világszépe 2024: Molnár Ramóna
Fotó: Magyarok Világszépe
Vágólapra másolva!
A 17 éves Molnár Ramóna nyerte az idei Magyarok Világszépe szépségversenyt, nézze meg a privát képeit!
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, egy 17 éves csengődi gimnazista, Molnár Ramóna lett idén a Magyarok Világszépe, a szombaton Karcagon megrendezett gálaműsor keretében őt választották meg szépségkirálynővé a tizennégy döntős lány közül.

Magyarok Világszépe
Magyarok Világszépe: a 2024-es győztes, Molnár Ramóna posztja

A fiatal lány korábban a sport világában jeleskedett, asztaliteniszben bajnoki címet is szerzett, miniszteri oklevéllel is büszkélkedhet. Innen indult a szépségversenyek irányába, amiről így nyilatkozott egy Kiskőrössel és térségével foglalkozó honlapon: "Mindig is érdekelt a szépségversenyek világa, és egy hirdetésben láttam, hogy az idei évben Karcag ad otthont a Magyarok Világszépe verseny döntőjének. Karcagot a szívembe zártam, hiszen az asztalitenisz által itt lehettem diákolimpiai bajnok többször is, egyéniben és csapatban. Leginkább ez motivált a legjobban" – mondta.

Molnár Ramónát az Instagramon (egyelőre) majdnem kétezren követik, viszont nem túl aktív, nyilvánosan alig tizenöt posztja érhető el – pár képet azonban így is közzétett magáról, ezeket nézheti meg alább egy galériában.

Molnár Ramóna fotói az Instagram-oldaláról:

Mi az a Magyarok Világszépe?

A tévéfelvétellel egybekötött királynőválasztás szombaton már kora délután, 15 órától kezdetét vette a Karcag Kincse Művészeti és Konferencia Központ szabadtéri nagyszínpadán. A több száz jelentkező közül már csak 14 lány vett részt a döntőben, akik közül az idei mezőnybe Erdélyből, Kárpátaljáról és Felvidékről is érkeztek lányok.

A jelentkezés korhatára idén is a 17 és 27 év közötti hölgyeket célozta meg, de a származást illetően bárki részt vehetett, az anyaországon kívül élő érdeklődők is. A verseny nagy hangsúlyt fektetett a nemzeti, magyaros népviselet bemutatására, népszerűsítésére és a hagyományok ápolására.

A Fásy Ádám nevéhez fűződő szépségverseny döntőjét egy 10 napos felkészítő tábor előzte meg, amelynek helyszínét a Nimród Bioszálloda biztosította. A hotel dolgozói minden igényt kielégítő körülményeket biztosítottak a szépségeknek: bioételekkel, stílusos szobákkal és rendkívüli vendégszeretettel várták a lányokat.

A verseny tétje óriási volt, hiszen a királynő egy Fiat 500-as autóval gazdagodott, és ő képviselheti majd hazánkat a Miss Intercontinental világversenyen is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!