Újabb hírek érkeztek a súlyos beteg magyar énekesnőről

Marcellina
Vágólapra másolva!
A magyar énekesnő egy hónappal ezelőtt osztotta meg a nyilvánossággal, hogy bevéreztek a hangszálai, emiatt pedig némaságra ítélte őt az orvosa. Marcellina állapotáról most újabb hírek érkeztek.
Vágólapra másolva!

Az 1972-es Kócbabákkal a „Ki Mit Tud?"-on országos sztárrá lett Babits Marcella (Marcellina) énekesnő, zenész, szövegíró, divattervező. A Kócbabák együttes alapítója, az Apostol és a Full-Tone együttes énekese, a Marcellina PJT együttes alapítója és vezetője volt. A 80-as években sokat szerepelt, legismertebb dala a Sexy Lady, pár éve a TV2-n a Nagy Duettben is énekelt.

Marcellina, magyar énekesnő
Marcellina 71 évesen is bomba formában van
Fotó: Marcellina/Instagram

Marcellina hangszálai bevéreztek

A magyar énekesnő egy hónappal ezelőtt a Némaságra ítélve című videóblogjában számolt be arról, hogy hangszalagjai bevéreztek, emiatt pedig a karrierje is veszélybe került. Orvosa szerint Marcellinának még csak suttognia sem szabadott, hogy elkerülje a további károsodást, teljesen némának kellett maradnia. Műtétre azonban nem volt szükség, azonban rehabilitáción muszáj részt vennie.

Marcellina állapotában nemrég jabb fordulat következett be: az énekesnő pár nappal ezelőtt, hosszan némaság után végre megszólalhatott.

Amikor a doktornő azt mondta, hogy beszélhetek, azonnal kitört belőlem a boldogság!

 Olyan érzés volt, mintha visszakaptam volna az életemet! Igaz, hogy a teljes regenerálódás még sok idő, de ahogy mondani szokták, minden vég valaminek a kezdete. Kiabálni természetesen még nem kiabálhatok, így igyekszem nem összeveszni senkivel.

 Óvatosan beszélek, de a legutóbbi orvosi vizsgálat már megnyugtató eredményt hozott: nincs duzzanat a hangszalagjaimon 

 - számolt be róla. 

Hosszú út még a gyógyulásig

Marcellina rehabilitációja jelenleg is tart, és habár már egyre nehezebben viseli ezt az időszakot az énekesnő, az motiválja, hogy minél előbb újra színpadra álljon, és énekeljen a közönségnek. 

Ez most egy újabb nagy harc, de nem adom fel. 

Még mindig megvan bennem az a tűz, hogy újra színpadra álljak és énekeljek – ezúttal talán erősebben, mint valaha. Sokan talán nem veszik elég komolyan ezt a betegséget, de a hangszalag is egy izom. Ez ugyanolyan, mintha egy futónak eltörik a lába. 

Hosszú rehabilitációt igényel. 

Szerencsére a csendes időszakomban sem tétlenkedtem. Talán a szerencsének is köszönhető, hogy már sok elkészült hanganyag volt a tarsolyomban, így négy videóklip is elkészült, amíg némaságra voltam ítélve. Az első a mesterséges intelligencia segítségével - részletezte a Borsnak. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!