Marics Peti hatalmas vitába keveredett a Megasztár forgatásán

Marics Peti
Vágólapra másolva!
Ezen a héten 12 év kihagyás után visszatér minden idők legsikeresebb tehetségkutatója a Megasztár a TV2 műsorára. A nézők nemcsak tehetségnek, de számtalan feszült pillanatnak is szemtanúi lehetnek, melyekről Marics Peti is megszólalt.
Vágólapra másolva!

A Megasztár című műsort először még 2003-ban láthatták a nézők a TV2-n. A tehetségkutató óriási siker volt, megváltoztatta a hazai zenei piacot. A csatorna bejelentette, hogy 12 év után, szeptember 22-én visszatér a Megasztár, ami olyan sztárokat fedezett fel, mint Rúzsa Magdi, Tóth Vera vagy Király Viktor. A tehetségkutatóban idén olyan sztárok ülnek a zsűri székben, mint Rúzsa Magdi, Marics Peti, Molnár Ferenc Caramel, Papp Szabi és Marsalkó Dávid, akik hozzáértő füllel és nyitott szívvel fogadtak minden jelentkezőt. 

A Megasztár zsűrije: Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi
A Megasztár zsűrije: Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi 
Fotó: TV2 / TV2

Marics Peti többször is vitázott a zsűrivel

Habár az ítészek nagy tapasztalattal rendelkeznek, előfordult, hogy még közöttük is volt vita egy-egy versenyző miatt, amiről Marics Peti mesélt.

"Piszok erős a mezőny. 

Szerencsére többnyire megvolt az összhang a zsűriben, de azért előfordultak olyan helyzetek, amikor nem értettünk egyet.

Alapvetően nem félek a konfrontációtól, tehát elmondom a véleményemet. Viszont amikor már tíz perce ugyanazt boncolgatjuk, előfordul, hogy kivonom magam a forgalomból" - jelentette ki a ValMar együttes tagja. 

Hozzátette, hogy nem bírja az igazságtalanságot, így a műsorban is jelezte, ha ő más véleményen van.

Az életben is ilyen vagyok: ha azt érzem, valami nem korrekt, igazságtalan vagy nagyon szembemegy a látásmódommal, azt mindenképp jelzem. 

De ha nincs megértés, azzal nem tudok mit kezdeni" - magyarázta a hot! magazinnak.

Mi vár a Megasztár győztesére?

Az biztos, hogy aki idén megnyeri a TV2 zenés tehetségkutatóját, olyan mesés nyereményekkel gazdagodik, ami az országos hírnév mellett hatalmas segítség a zenei karrierjének beindításában. A győztes énekes 40 millió forintot zsebel be, emellett felvehet egy dalt Los Angeles zenei fellegvárában, a Paramount Recording Studiosban. 

Tilla még korábban az Instagram-oldalán közölte, hogy idén Ördög Nórával vezeti majd a Megasztárt. "Nagyon örülök, hogy együtt csináljuk a Megasztárt Ördög Nóra!  Nagy menet lesz, nagyon izgi és végre sok év után újra együtt vezetünk műsort!" - írta oldalán a TV2 sztárja.

A Megasztár első adását szeptember 22-én 19:30-tól nézheti majd meg a TV2 műsorán.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!