Óriási hibát követett el a Megasztár énekese

Marsalkó Dávid, Megasztár
Marsalkó Dávid, Megasztár
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Ma este, szeptember 29-én újabb adással folytatódik a TV2 sikerműsora. Az egyik előzetesből kiderül, hogy a Megasztár egyik zsűritagja nem szereti, ha közelről az arcába énekelnek.
Vágólapra másolva!

Ma este folytatódik a Megasztár a TV2-n: 12 év után egyből letarolta a heti nézettségi toplistákat, és mindhárom kiemelt korcsoportban jelentős fölénnyel lett a múlt hét legnézettebb műsora. A Megasztár első válogató adását a 18-59 évesek körében több, mint félmillióan nézték, a tévénézők 24,2%-a, a teljes lakosság körében pedig több, mint 1 milliós nézőszámot ért el a műsor, ami 25,6%-os közönségarányt jelentett.

Megasztár casting
Megasztár casting
Fotó: TV2

Most egy előzetesből kiderül, hogy Marsalkó Dávidot nagyon zavarja, ha valaki közel megy hozzá és így énekel, így próbálja meggyőzni. „Engem kifejezetten zavar, ha valaki belemászik az arcunkba. Tudom, hogy ez személyiség kérdése is, de én nem annyira szeretem ezt. Mintha valaki nyomást akarna rám gyakorolni, amikor közel jön, és ez engem feszélyez például” – mondta az egyik versenyzőnek.

Hogy mi történt utána, mivel magyarázkodott a jelentkező, és mit reagált erre Marsalkó, azt megnézheti ebben a videóban:

Minden tehetségkutató első adásaiban, a casting folyamán mindig vannak, akik valódi énektudás helyett valami mással érkeznek, másképp próbálják felhívni magukra a figyelmet. A mai adásban lesz például egy idősebb bácsi, aki aligha lesz az idei Megasztár új csillaga, de valahogy fel akarta hívni magára a figyelmet: előbb kenyeret ajándékozott Rúzsa Magdinak, kedves gesztusként, majd előkerült egy baseballütő is, ami nem annyira vicces, sőt. A furcsa jelenetet itt tudja megnézni. 

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!