Meghan Markle kegyetlenségéről beszél az egyik alkalmazott

Meghan Markle
Vágólapra másolva!
Harry herceg feleségéről az elmúlt hónapokban egyre több titok látott napvilágot. Meghan Markle nemcsak Katalin hercegnével és Erzsébet királynővel veszett össze, de az alkalmazottaiba is egyfolytában belekötött, sőt voltak olyanok is, akik sírtak miatta.
Vágólapra másolva!

Harry herceg és felesége nem véletlenül szorultak perifériára a királyi családnál. Meghan Markle a leggyűlöltebb emberek, médiaszemélyiségek között van minden listán, éppen ezért Sussex hercegnője mindent megtesz annak érdekében, hogy jobb színben tűnjön fel, és ismét a középpontba kerüljön. Számos botrány és kínos esemény írható a számlájára, melyek miatt csak még jobban megvetik őt az emberek.

Meghan Markle
Meghan Markle az alkalmazottaival is kegyetlenül bánik
Fotó: Instagram.com/meghan___markle/

Meghan Markle viselkedése miatt többen is sírtak

Egy interjúból nemrég kiderült, hogy Markle nemcsak a közvéleménytől, de az alkalmazottaitól is gúnynevet kapott, ugyanis felettesként sem rajonganak érte az alkalmazottai.

Meghan parancsolgat, nem hallgat másokra, és egyszerűen átgázol az embereken.

 Láttam, ahogy felnőtt férfiak sírnak miatta" - osztotta meg egy informátor.

Hozzátette, a személyzet Duchess Difficult néven emlegeti Markle-t, ami Nehéz hercegnét jelent, ugyanis egy  igazi diktátor, aki nemcsak rossz főnök, de mindenért másokat hibáztat. 

A beszámolót a pár egyik tagja sem kommentálta, azonban Meghan Markle egy közeli barátja megosztotta, hogy Sussex hercegnéját megviselték a híresztelések, és teljesen összetört - számolt be róla az Express.

Meghan Markle és a királyi család kapcsolata

Azonban úgy tűnik, hogy a királyi család Meghan Markle-t még mindig gyűlöli, ugyanis a megosztott fotóról levágták Sussex hercegnéjét, ami egyértelmű jele annak, hogy még mindig nem bocsátottak meg neki. Markle már többször is került nevetséges helyzetbe, ez pedig többek szerint is megalázó, míg mások úgy vélik, hogy a királyi család véletlenül választotta ki a már említett fotót.

Hogy mi az igazság, és Meghan Markle-nek is megbocsátanak-e, azt nem tudni, az viszont biztos, hogy egyre jobban nyitnak Harry felé.

Felsőbbrendűnek érzi magát

Amióta Meghan Markle beházasodott a királyi családba, azóta nem beszél a régi barátaival, sőt egyes családtagjait is mellőzi. Egy bennfentes információi szerint Markle azt hiszi, hogy ő jobb, mint a családja, mert már más társadalmi osztályt képviselnek, ezért velük sem, és régi barátaival sem tartja a kapcsolatot. Helyettük olyan hírességek társaságát keresi, mint Victoria és David Beckham vagy Beyoncé. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!