Anglia többé már nem kíváncsi Harry hercegre és Meghan Markle-re

Meghan Markle, Harry herceg
Vágólapra másolva!
A sussex-i pár egyre jelentéktelenebb, Anglia pedig ma már egyre kevésbé kíváncsi rájuk. Meghan Markle és Harry herceg legutóbb egy galéria perifériájára szorult, ugyanis nem hajlandóak kiállítani a közös képüket.
Vágólapra másolva!

Meghan Markle azok táborát erősíti, akiket a legjobban gyűlöl a közvélemény, és ez alól férje sem kivétel. Harry korábban meglehetősen vad életet élt, a Spare (Tartalék) című könyvében például elmesélt egy kínos sztorit arról, amikor Courteney Cox házában varázsgombát fogyasztott, majd hallucinációi lettek. A memoárjában az angol királyi család titkairól is beszámolt. Többek között keményen szidta bátyját, és nyilvánosságra hozta azokat a sérelmeit, amiket a mai napig nem tudott elfeledni.

Harry herceg, Meghan Markle
Meghan Markle és Harry herceg
Fotó: Meghan Makle/Instagram

Meghan Markle és Harry herceg többé már nem érdekes

A páros még 2020-ban döntött úgy, hogy otthagyják az Egyesült Királyságot, és Kaliforniába költöztek, ezzel maguk mögött hagyva a királyi kötelezettségeiket. Markle és Harry sorozatos botrányaik után Anglia úgy döntött, hogy nem kíváncsi rájuk. Az történt ugyanis, hogy a National Portrait Gallery úgy döntött, hogy nem állítja ki a teremben a róluk készült közös fotót, ami bizonyítja, hogy Angliában egyre csökken Sussexék népszerűsége. Külön érdekesség, hogy a galéria fővédnöke maga Katalin hercegné, akinek többször is volt konfliktusa a herceg feleségével. Pozíciója ellenére azonban nincs beleszólása abban, hogy mely képek kerülnek kiállításra. 

A már említett kép egyébként még két évvel ezelőtt készült a One Young World megnyitóján, amit az a Misan Harriman fotós készített, akinek a nevéhez fűződik a Vogue több címlapja is. A galéria egy igencsak széles képtárral, több mint egymillió régi felvétellel rendelkezik a királyi családról, azonban ezek közül egy sincs olyan, ami Meghan Markle-t ábrázolná.

A hírt Meghan Markle és Harry herceg sem kommentálta, azonban mind a kettőjüket kellemetlenül érintette, hiszen ismét megalázták őket - számolt be róla az Express

Szórják a pénzt: milliókat költenek a luxusotthonukra

A házaspár a sztárokkal teli Montecitóban található 1600 négyzetméteres luxus rezidenciában éli mindennapjait. A páros két évvel ezelőtt 14,65 millió dollárért vásárolta meg a kilenc hálószobás, és 16 fürdőszobás birtokot, miután felhagytak a brit királyi család magas rangú tagjaiként rájuk háruló hivatalos feladatok ellátásával.

A bírtok teljesen el van szigetelve a nyilvánosság elől, ezért is itt vettek ingatlant Harry hercegék a területen, ugyanis így nyugodtan elrejtőzhetnek a lesifotósok előtt. A kastélyban 9 hálószoba, 16 fürdőszoba, könyvtár, iroda, gyógyfürdő, edzőterem, játszó szoba a gyerekeknek és borospince is található. A nappaliban van az ominózus zongora, amit a pár Tyler Perry színésztől kapott ajándékba a házavató alkalmából. Itt kaptak helyet azok a rózsavizes gyertyák is, amelyeket a Soho House alapítója, Nick Jones ajándékozott számukra. Az ingatlanhoz tartozik még egy rózsakert, teniszpálya, kisebb csirkefarm, teaház, medence és garázs is, amiben 5 autó is kényelmesen parkolhat. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!