Karrierje miatt még tovább fogyna a Next Top Model Hungary győztese

Vágólapra másolva!
Ahhoz, hogy Mészáros Lili valóra váltsa az álmát, még több kilótól meg kell szabadulnia.
Vágólapra másolva!

Több mint két hónap telt el azóta, hogy Mészáros Lili megnyerte a Next Top Model Hungary című műsort, ez idő alatt pedig számos élménnyel gazdagodott, és úgy érzi, nagyon közel került a céljai eléréséhez.

Mészáros Lili mindent megtesz az álmaiért
Mészáros Lili mindent megtesz az álmaiért

Mészáros Lili külföldre karrierről álmodozik

"Sosem tudtam megélni a modellkedésből és az influenszerkedésből, de a műsornak hála, végre tényleg az lehet a munkám, amit igazán szeretek. A célom a külföldi karrier, ugyanis imádok utazni. Viszont ahhoz, hogy elindulhassak ezen az úton, meg kell felelnem a sztenderd méreteknek. Ehhez mindenem megvan, kivéve a 90-es csípőméretet. 

A műsor óta leadtam 6-7 kilót, de egy kilót még le kellene ahhoz, hogy minden adott legyen. 

Persze ha ez nem sikerül, akkor sem keseredek el, akkor is bőven akad olyan munka, amit szívesen végeznék" – kezdte a hot!-nak Mészáros Lili.

Nagyon szigorú diétát kell követnie a modellnek

Ahhoz, hogy sikerüljön elérni a 90-es csípőméretet, Mészáros Lili három hete szigorú keto diétát követ. Emellett igyekszik hetente legalább három alkalommal edzeni, hogy elérje a célját.

"Nem fogyasztok szinte semennyi szénhidrátot, csak húst, tejtermékeket és azokat a zöldségeket és gyümölcsöket, amiket enged a diéta. Nem mondom, hogy könnyű, de mivel a motivációm erős, így kibírható, hiszen ez nem szól örökre. Viszont azt nem érzem, hogy koplalnék: szimplán csak egészséges ételeket eszem, és nem »bűnözök«. A születésnapi tortámból sem ettem, hiszen ha egyszer megtöröm a diétát, akkor kezdhetem elölről az egészet. Persze a szüleim folyton mondják, hogy egyek többet, de ezt mindig mindenkinek folyton mondogatják – részletezte.

Két vagy maximum három hónapig tervezem ennyire szigorúan tartani ezt a diétát; úgy érzem, kis „áldozat” ez ahhoz, hogy elérjem az álmaimat. Egyébként jobban érzem magam a bőrömben, és most először látom, hogy minden ruha jól áll, amit felveszek.

- mesélte a lapnak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!