Egy koporsót kapott ajándékba 30. születésnapjára a szüleitől a TV2 sztárja

Vágólapra másolva!
"Nagyon köszönöm Apuci és Anyuci!" – írta az Instagramon Miss Mood.
Vágólapra másolva!

A korábban a Sztárban sztárban is látott énekesnő egy igazán extrém ajándékot kapott a születésnapjára a szüleitől: egy koporsót, amit az édesapja saját maga készített el a lánya kérésére. Miss Mood most lett 30 éves, a koporsó pedig az ő kívánsága volt - hogy miért pont erre az ajándékra vágyott, azt az Instagram-oldalán árulta el.

Apukám a saját két kezével készítette el nekem. Na, de nem kell véresen komolyan venni a dolgot, csupán arról van szó, hogy mivel minden évben hatalmas Halloween bulit rendezek, már nagyon hiányzott egy életnagyságú koporsó a dekorációmból, plusz tökéletesen illett a húszas éveim elgyászolásához is a 30. szülinapi bulimon.

 Apukám tényleg hetekig minden hétvégéjét ezzel töltötte, szóval ez sokkal többet jelent nekem egy megvásárolt, kész koporsónál

– fejtette ki a Sztárban sztár egykori szereplője, aki azt is megkérdezte a követőitől, hogy szerintük ez morbid-e.

Visszatér a Sztárban sztár, de Miss Mood nélkül

Az eddigi évadokban számtalan versenyző bizonyította, mennyire tehetséges átalakuló művész, legyen az női vagy férfi, hazai vagy külföldi előadó, akinek a bőrébe kellett bújnia. Felejthetetlen pillanatokat okozva ezzel a képernyők előtt ülőknek és a zsűripult mögött helyet foglalóknak egyaránt. Az idei Sztárban sztár All Starsban sem lesz ez másként, hiszen szeretnék az eddigieket is felülmúlni, az elő show-k minden eddiginél nagyobb szereplőgardával indulnak.

Akik pedig garantálják mindezt, a női előadók közül: a 2. szériából Keresztes Ildikó, Oláh Ibolya, akit a legutóbbi szezonban láthatott a közönség, az egyik legemlékezetesebb alakításával, anno Jennifer Hudsonként is színpadra lépő Király Linda, Tóth Gabi, Tolvai Reni, Gubik Petra, az egyetlen női nyertes, Völgyesi Gabi a 6. évadból, Sári Évi, aki többek között Vikidál Gyulaként bűvölte el a TV előtt ülőket, Cserpes Laura, Opitz Barbi és Orsovai Reni, aki jelenlegi egyik vetélytársát, Tóth Gabit is alakította a 8. szezonban. De minden bizonnyal nagy szenzáció lesz a Puskás Peti és Dallos Bogi házaspár szereplése is.

Puskás Peti mellett a férfiak közül szintén örömmel vállalta újra a szereplést: a 2. évad nyertese Pál Dénes, Vastag Tomi, Hevesi Tamás, Oláh Gergő, az ezelőtt Korda Gyurit is megformáló Emilio, Szabó Ádám, a 7. szezon győztese, Kiss Ernő Zsolt, Sipos Tomi, Zámbó Krisztián, aki például egy zseniális Csepregi Éva produkcióval is mosolyt csalt már korábban az arcokra, illetve Péter Srámek, és "Trap kapitány" is.

Az énekeseknek átalakulásukkal hétről hétre a zsűrin, azaz Liptai Claudián, Lékai-Kiss Ramónán, Hajós Andráson és Stohl Andráson kívül a nézőket is el kell varázsolniuk, hiszen a továbbjutás, és a végső győzelem most is a közönség kezében van.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!