Előkerült Boros Lajos utolsó üzenete, Molnár Gusztáv újra iszik, Trokán Péter kórházba került

Molnárgusztáv
Vágólapra másolva!
Hátborzongató üzenetet küldött halála előtt Boros Lajos, Molnár Gusztáv részegen fetrengett a nyílt utcán, Trokán Péter egy darázscsípés miatt pedig kórházba került. Eközben a TV2 is bemutatta, ki az a 24 énekes, akik visszatérnek a Sztárban sztár jubileumi adásában.
Vágólapra másolva!

Ezek voltak a hét legfontosabb bulváreseményei, mutatjuk!

LAB_1392
Bemutatták a Sztárban sztár All Stars versenyzőit

Ez áll Boros Lajos utolsó üzenetében

A népszerű rádióst Nagykőrösön, az izraelita temetőben temették el 2024. augusztus 12-én, hétfőn, délelőtt 11 órakor. Boros Lajos Budapesten született, és az élete fontos pontjai is a fővároshoz kötik, de a fiatalkora nagy részét Nagykőrösön töltötte. Az ismert rádiós már egy ideje készült a halálra, azonban nem árulta el, hogy kórházban fekszik, kevesen tudták, mennyire súlyos az állapota. A halála előtt néhány nappal üzenetet küldött neki a Meglepetés magazin, mert szerettek volna interjút készíteni vele.

Most fontos dolgot intézek, amint megérkezem, rea­gálok!

- válaszolta a lapnak Boros Lajos, akinek utólag teljesen más értelmet nyer a különös üzenete. Az SMS-t akkor nem értették, de mostanra összeállt a kép: megérkezett, de sajnos már nem haza, a szerettei közé, hanem a túlvilágra.

Boros Lajos
Utólag ijesztő Boros Lajos utolsó SMS-üzenete
Fotó: Retro Rádió

Bemutatták a Sztárban sztár All Stars énekeseit

A héten fedte fel a TV2 a jubileumi Sztárban sztár című műsor sztárjainak nevét egy sajtósemény keretén belül, ahol az is kiderült, hogy nem kevesebb, mint 24 énekes tér vissza a műsor tizedik évfordulója alkalmából. Már nem kell sokat várni, hiszen szeptember 7-től újra felgyúlnak a reflektorok fényei, és Tilla műsorvezetésével elindul a heteken át tartó verseny a Sztárban sztár stúdiójában. A műsor zsűritagjainak személyében is tartogatott a csatorna meglepetéseket, ugyanis visszatér a képernyőre Liptai Claudia és Hajós András is, hozzájuk csatlakozik Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András, akik az eddigi évadokban szereplő énekesek közül választják ki végül a legjobbat.

LAB_1315
Szabó Zsófi lesz a Sztárban sztár háttérműsorának háziasszonya
Fotó:  Ladóczki Balázs - Origo /  Ladóczki Balázs - Origo

Trokán Péter darazsak miatt került kórházba

Trokán Péter Jászai-díjas, érdemes művész nagyon megijedt, hiszen eddig nem volt allergiás a darázscsípésre, de most zsibbadni kezdett. Amikor az ijesztő eset történt, épp egy fát fűrészelt a két méterre a darázsfészektől, ekkor a darázs megcsípte.

Mint egy kamikaze repülőgép, megtámadott, durr... 

78 év után már lehet, hogy érzékenyebbek az emberek és az sem mindegy, milyen darázs csíp meg" - mondta Trokán Péter, aki a fellépő allergiás reakcióktól megijedt, először körzeti orvosát kereste fel, aki "telenyomta injekciókkal", majd hat órán át figyelték meg a veszprémi kórházban az állapotát.

Trokán Péter
Trokán Pétert durva darázstámadás érte
Fotó: Origo

Az RTL Klub alkoholista színésze újra iszik, sőt, mindvégig hazudozott a józanságról

Elképesztő dolog törént az alkoholista, gyerekverő Molnár Gusztávval, aki 2022-ben majdnem belehalt az ivásba, ekkor már retteget, ezért is vonult be a szigorú komlói elvonóra, ahol 265 napot töltött barátai jóvoltából. Úgy tűnik, hogy ez sem volt hatásos, ugyanis a héten járókelők figyeltek fel az ittas állapotban, a Corvin-negyednél részegen fetrengő Molnárra, aki teljesen öntudatlan állapotban aludt a nyílt utcán egy kuka mellett.

Molnár Gusztáv
Végig hazudott a józanságáról Molnár Gusztáv
Fotó: Molnár Gusztáv Instagram 

Molnár állítólag legutóbbi szakítását nem tudja feldolgozni, viszont a legújabb információk szerint sosem szokott le az italról, mindvégig csak hazudott, és újra erre ment rá a párkapcsolata is.

Gusztáv valójában sosem szakított az alkohollal, az elmúlt hónapokban többször is kórházba került, a friss kapcsolata is ráment a szenvedélybetegségre.

Ennek ellenére a hozzá közel állók nem engedik el a kezét, abban bíznak, hogy ez a mélypont végre tényleg észhez téríti” - mondta egy, a neve elhallgatását kérő ismerőse egy interjúban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!