Napi szinten játszik az életével a TV2 szívbeteg sztárja, de nem hajlandó orvoshoz menni

Trap kapitány, Molnár Tior
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár tavalyi évadában Molnár Tibor, művésznevén Trap kapitány mindenki meglepetésére bejelentette, hogy orvosai tanácsára abba kell hagynia a beatboxolást, mert az komolyan megterheli a szervezetét. A TV2 sztárja elfogadta ugyan a dokik véleményét, be is tart néhány szabályt, de a kötelező ellenőrzésekre nem jár.
Vágólapra másolva!

A Tha Shudras együttes frontembere nem titkolja, hogy tavaly ráhozták a frászt a dokik. A TV2 sztárjával ugyanis közölték, hogy ha folytatja ezt az életmódot és nem hagyja abba a szájdobolást, még súlyosabb egészségromlás következhet be.

– Jól vagyok, az állapotom változatlan tavalyhoz képest, legalábbis nem lett rosszabb – mondta Trap kapitány. – Nagyon rám ijesztettek az orvosok, amikor kiderült, hogy a beatboxolás nagyon legyengítette a szívemet, meg nyilván az akkori életmódom se tett jót. Ezért 

lemondtam a káros szenvedélyeimről, visszavettem, konkrétan idén tized annyi koncertet vállaltam, mint eddig.

 Inkább önmegvalósítottam, csináltam egy Trap kapitány Tha Shudras lemezt, meg a branddel kapcsolatban érdeklődik egy külföldi streaming, ez is úton van, ezekkel foglalkoztam. Bevallom, jóval többet éltem, mint szoktam!

Nem mond le védjegyéről

Hazánk legismertebb szájdobosa egy dologról azonban nem hajlandó lemondani, mégpedig a védjegyévé vált beatboxról, hiába vezethet még súlyosabb egészségromláshoz nála.

Azóta csak és kizárólag loopstationnel vállalok beatboxot, mert ez egy olyan gép, ami beismétli azt, amit élőben felveszek rá. Hisz, mint utólag kiderült, 

a túlterheltség és a stressz mellett túlnyomórészt a beatboxszal járó erős mellűri nyomások és szívet érintő rekeszmozdulatok eredményezték a problémámat. Kellene folyamatos orvosi ellenőrzésre járni, de nem járok, mert úgy éreztem, minden ok.

 Igaz pont most volt egy húzósabb időszakom, éreztem is, hogy még mindig nem vagyok jól, csak akkor, ha tényleg sokat pihenek. De azért szerintem ezt az évadot csak túlélem! - mondta a Borsnak a műsor egyik nagy esélyese.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!