Növelte előnyét, a múlt hetet is fölényesen nyerte a TV2

Sztárban sztár
Sztárban sztár
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Remekül folytatódott az őszi szezon a TV2 számára, nem tört meg a sikerszéria, sőt, az előző héten (2024. szeptember 9-15.) mind teljes napon, mind főműsoridőben a TV2 nyerte a nézettségi versenyt mindhárom kiemelt korcsoportban - közölte a TV2 Csoport. Heti nézettség.
Vágólapra másolva!

A szeptember 2-i hét után, előző héten is a TV2-t választotta a legtöbb néző heti átlagban, sőt, a csatorna tovább tudta növelni főműsoridős előnyét fő konkurensével szemben. A kimagasló eredmények elérésében kulcsszerepe volt a saját gyártású műsoroknak, az Ázsia Expressz, A kísértés és a Sztárban Sztár All Stars mind idősávja legnézettebb műsora volt a 18-59 éves nézők körében, a múlt heti átlagokat tekintve.

Nézettség - nagy kedvenc a Sztárban sztár
Nézettség - nagy kedvenc a Sztárban sztár 
Fotó: TV2

Vasárnap este (szeptember 15.) rendkívül kiélezett volt a verseny a két legnagyobb csatorna között, ám az este legnézettebb műsora a Sztárban Sztár All Stars volt (AMR: 370 ezer fő), illetve a főműsoridő átlagát tekintve is a TV2 tudott nyerni (TV2: 17,7% SHR, RTL: 16,2% SHR, korcsoport: A18-59). A teljes lakosság (A4+) körében is elképesztően magas nézőszámokat értek el a TV2-es műsorok: az Ázsia Expressz múlt heti átlag nézőszáma (AMR) 782 ezer fő, A kísértés 371 ezres átlagot, míg a Sztárban Sztár All Stars 787 ezres átlagot hozott a csatornának - áll a közleményben.

Nézettség: a Sztárban sztár az élen

Minden csatornát figyelembe véve, a heti toplista első helyén a Sztárban Sztár All Stars vasárnapi adása áll 822 ezres átlag nézőszámmal (AMR), a 2-3. helyen pedig az Ázsia Expressz hétfői és csütörtöki adásai, így a dobogón csak TV2-es műsorok szerepelnek. A vasárnapi Sztárban Sztár All Stars (szeptember 15.) tehát mind a 18-59 évesek, mind a teljes lakosság körében (A4+) nézettebb volt, mint a Sztárbox az RTL-en.

A főműsoridős eredményeket a Tények és a Tények Plusz is erősítette, a teljes lakosság körében (A4+) pedig mindkét műsor idősávja legnézettebbje volt heti átlagban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!