Ördög Nóra bejelentése mindent megváltoztat az Ázsia Expresszben

Tilla, Stohl András
Tilla, Stohl András
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztián kiborult a TV2 kalandos-utazós valóságshow-jában, úgy véli, Jolly nem volt vele korrekt. Ördög Nóra pedig holtversenyről számolt be az Ázsia Expresszben, ez pedig következményekkel jár.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra várta a versenyzőket, de nem mindenki ért be hamar. Zámbó Krisztiánék nem tudták elfogadni a Jollyéktól kapott nehezítést az Ázsia Expressz szeptember 2-i adásában. "Ezt nem tudom benyelni, Jollyt gyerekkorom óta ismerem. Nem tudom, hogy miért pont ránk rakta? Voltak fiatalabbak, voltak fittebbek" - háborgott Jimmy fia.

Ördög Nóra
Ördög Nóra
Fotó: TV2

"Nem ismered Jollyékat. Ő nagyon mázos-mézes volt eddig" - magyarázta idegesen testvérének, bár nyilván mézesmázost akart mondani. "Tök jó haver, apuról kedvesen beszélt. Erre így beleszólt? Pont belénk, amikor mi vagyunk, akik legnehezebben boldogulnak? Pedig küzdünk, mint az állat!" - füstölgött Zámbó Krisztián, aki épp a napokban árulta el, hogy súlyos balesete volt, kórházba is került.

Ördög Nóra a védettségről beszélt 

Az adás végén a kétfős csapatok izgatottan álltak a Ördög Nóra előtt, mert egyáltalán nem volt mindegy, kié a védettség. Amely páros megkapja, az megmenekül, biztosan nem esik ki az első hét végén, pihenhet is, egyszóval fontos megszerezni, sok múlik rajta. A műsorban kiderült, hogy Jolly és Barbara, illetve Tilla és Stohl András holtversenyben állnak az élen, de csak egy párosé lehet a védettség.

Ebben az esetben nincs újabb verseny, nem kell fel-alá rohangálni, a riválisok döntik el, mely párosé a védettség. Ez pedig új helyzetet teremt, egy páros megmenekül, egy páros tagjai pedig könnyen megharagudhatnak azokra, akik nem álltak ki mellettük – azaz változhat az is, ki kivel rokonszenvez a reality során, ez pedig hatással lesz a következő napokra-hetekre.

A TV2 idén immár ötödik alkalommal tűzte műsorára az Ázsia Expresszt Ördög Nóra műsorvezetésével. A szeptember 1-én indult szuperprodukció ezúttal a Fülöp-szigeteken és Tajvanon forgott. Az ázsiai kalandban ezúttal is készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva vágnak neki a nem mindennapi versenynek az Ázsia Expressz sztárpárjai: a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende. Minden videót itt talál.

Mint írtuk, sokan esélyesnek tartják Krasuz Gábort és Mikes Annát a műsorban, de nagyot hibáztak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!