Itt vannak Palvin Barbara legvadítóbb fotói

Palvin Barbara
Palvin Barbara
Fotó: Instagram/Palvin Barbara
Vágólapra másolva!
Palvin Barbara a leghíresebb magyar modell, akit az Instagramon is már 20 millióan követnek. Ottani fotóiból válogattunk, nézze meg a legjobb képeit!
Vágólapra másolva!

Palvin Barbara nemrég komoly sztárparádét hozott Magyarországra, miután férje, a színészként ismert Dylan Sprouse új filmjét, a The Duelt a turai kastélyban is bemutatták. A házaspáron kívül megjelent a bemutatón a film író-rendező párosa, Justin Matthews és Luke Spencer Roberts is, valamint szintén ott volt többek között María Gabriela de Faría venezuelai színésznő, aki a filmben az Aphrodite nevű szereplőt játssza.

Palvin Barbara, Dylan Sprouse
Dylan Sprouse és Palvin Barbara a The Duel magyarországi díszbemutatóján
Fotó: Csudai Sándor - Origo / Csudai Sándor - Origo

Palvin Barbara jó ideje a leghíresebb magyar modell, már az Instagramon is több mint 20 millióan követik. Feliratkozói örömére a közösségi oldalán is sűrűn oszt meg magáról divatfotókat, szexi képeket, ezek közül az alábbi galériában is megnézheti az újabbakat.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse Magyarországon házasodtak

Hogy Palvin Barbarának világhírű modellként is mennyire fontosak a magyar gyökerei, azt a filmbemutató mellett bizonyítja, hogy Dylan Sprouse-szal az esküvőjükre is Magyarországon, a Palvin család ceglédberceli birtokán került sor 2023 nyarán.

A ceremóniát egyébként titokban tartották volna meg, de a településen lakók hamar észrevették, hogy valami készül, így több felvétel is kiszivárgott idő előtt. Később persze kiderült az esküvő összes részlete, Palvin Barbara és a Vogue is közölt hivatalos képeket.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse New Yorkból Los Angelesbe költöztek együtt, újabban pedig már a gyerekvállalás is szóba került köztük: "Csak remélem, hogy hamarosan lesz egy egészséges kisbabánk" – mondta nemrég Palvin Barbara a Harper's Bazaar brazil kiadásának a címlapfotó mellé készült interjúban.

Hogy indult Palvin Barbara karrierje?

Palvin Barbarát még kiskamaszként, alig 13 évesen fedezték fel Budapest utcáin. 2008-ban már az Elle-ben szerepelt, 2010-ben pedig a milánói divathéten a kifutón is megmutatta magát. Onnantól kezdve nem volt megállás: 2017-ben az év nemzetközi modelljének választotta a GQ, 2019-ben az első magyarként lett a Victoria's Secret hivatalos modellje, a következő évben pedig a műsorvezetést is kipróbálta, David Guettával ő volt a házigazdája az MTV Music Awards 2020-as gálájának.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!