Megszületett a Megasztárban 11 évesen megismert Patai Anna gyereke

Vágólapra másolva!
Az énekesnő és párja a közösségi oldalukon jelentették be a hírt. Patai Anna első gyereke tegnap született.
Vágólapra másolva!

Idén tavasszal jelentette be, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt a Megasztárban 11 éves kislányként megismert énekesnő. Patai Anna énekes, rádiós műsorvezető és férje még a gimnáziumban találtak egymásra, és korán eldöntötték, hogy fiatalon szeretnének családot alapítani.

Patai Anna
Megszületett Patai Anna első gyereke
Fotó: Patai Anna/Instagram

A terhesség bejelentése óta a fiatal énekesnő azt is elárulta, kisfiút hord a szíve alatt, akit az édesapja után szintén Bencének fognak hívni. Patai Anna nemrég egy, az Instagram-oldalán tartott kérdezz felelek során korábban elmondta, hogy a 37. héten jár, mialatt egy pocakos fotót is megosztott magáról. Patai Anna már akkor megerősítette, hogy már bármikor megszülethet első gyereke.

Szeptember elejére vagyok kiírva, de most már bármikor jöhet, úgyhogy nagyon izgatottak vagyunk!

- írta akkor Patai Anna egy korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében, és igaza is lett, ugyanis 2024.09.03-án, kedden életet adott gyerekének.

2024.09.03-án megszületett a gyönyörű fiunk: Pallus Bence! Isten hozott édes picikém!

- írta bejegyzésében a fiatal énekesnő, amit a linkre kattintva tekinthet meg.

Patai Anna vágya az apás szülés volt

A Ridikül vendégeként A Dal 2024-ben is versenyző énekesnő elmondta, szeretné, ha a baba édesapja végig mellette lenne a szülésnél.

Igaz, hogy én hordom gyermekünket a szívem alatt, de nagyon fontos, hogy az édesapja is részese lehessen a várandósság időszakának és a szülésnek.

Támogatjuk egymást mindenben, ezért fontos, hogy a szülésnél is mellettem legyen”- beszélt terveiről korábban a 24 éves énekesnő.

Patai Anna tavaly házasodott össze gimnáziumi szerelmével, hamar szerettek volna gyereket vállalni.

Már korábban is ismertük egymást, de nyolc éve találtunk egymásra a gimnáziumban. Az első pillanatban egymásra hangolódtunk.

 Mindketten céltudatosak vagyunk, és az is tudatos döntés volt részünkről, hogy fiatalon váljunk szülővé. Mindkettőnk családjában sok pozitív példát tapasztaltunk, és úgy gondoljuk, egy gyermek érkezése igazi áldás, amelyet mielőbb szerettük volna mi is átélni” 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!