Ricky Martin is segít az árvízkárosultakon

Ricky Martin
Vágólapra másolva!
A heves esőzések miatt Európa-szerte árvíz van, ami Magyarországot sem kerülte el. Ricky Martin szombaton Magyarországra látogat, ugyanis ő is részt vesz a Szerencsejáték Zrt. által szervezett koncerten. A cég az árvízi védekezésben érintett települések megsegítésére hívta fel a résztvevők figyelmet, amiben az énekes is segít.
Vágólapra másolva!

Ricky Martin lesz a sztárvendége idén a Napi Mázli Szuperkoncertnek, amelyet szeptember 21-én rendeznek meg a fővárosban, a Hősök terén - jelentette be Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója a programról szóló sajtótájékoztatón pár héttel ezelőtt. 

Ricky Martin
Ricky Martin segít az árvízkárosultakon
Fotó: Ricky Martin/Instagram

Ricky Martin segít a magyarországi árvízkárosultaknak

A szervezők a napokban úgy döntöttek, hogy felhívják a résztvevők és a fellépők figyelmét is az árvízi védekezésre, amiről a közösségi oldalukon számoltak be:

"Szuperkoncert az árvízi védekezésért ❗
 

A Szerencsejáték Zrt. a rendkívüli árvízhelyzet miatt úgy döntött, hogy a Szuperkoncerttel is felhívja a figyelmet az árvízi védekezésben érintett települések megsegítésére. 

Vállalatunk a Napi Mázli játék egyheti árbevételét ajánlja fel a bajbajutott települések támogatására.

Ezen túlmenően felkértük a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet arra, hogy a számára felajánlott, a koncert helyszíni értékesítéséből befolyt összeget szintén erre a célra fordítsa.

Stratégiai partnerünket arra kértük, hogy a teljes támogatás lebonyolításában részt vegyen.Összefogásra biztatjuk a Szuperkoncert fellépőit és a koncertre látogatókat egyaránt. Az eseményen résztvevők ahogy eddig, idén is hozzájárulhatnak egy jó ügy támogatásához, ezúttal az árvízi védekezésben érintett települések megsegítéséhez" - olvasható a Facebook-oldalukon.

Az évtized árvize jöhet

Az immár tradicionálisnak számító Szuperkoncertet évről évre zenerajongók tízezrei látogatják. Tavaly közel ötvenezren vettek részt a Szoborparkban a nemzeti lottótársaság zenei eseményén online pedig közel tizenötezren követték a rendezvényt. Fontosnak tartják a szervezők, hogy a bajban is összetartson mindenki, ugyanis hatalmas a baj, a Duna hamarosan tetőzik, ezért az évtized árvize miatt a fővárosban és országszerte intenzív védelmi munkálatok zajlanak. 

Megkezdődött a Duna tetőzése a Szigetköznél, Nagybajcsnál pedig csütörtökön napközben várják 855 centiméter körül az áradó folyó tetőzését - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A latin popkultúra ikonikus alakja mellett a fellépők között lesz még Metzker Viktória, Regán Lili és T. Danny is.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!