Ilyen nagyok már Rúzsa Magdi ikrei - kép

Rúzsa Magdi
Vágólapra másolva!
A Megasztár zsűritagja óvja a magánéletét, éppen ezért családját is ritkán mutogatja a közösségi oldalakon. Rúzsa Magdi azonban most kivételt tett, és egy aranyos fotót osztott meg három gyerekéről.
Vágólapra másolva!

Rúzsa Magdi hármas ikrei 2022 februárjában születtek, ami ugyan hatalmas boldogság volt, de egyben rengeteg nehézséggel, problémával is meg kellett küzdenie az énekesnőnek. Ma már teljesen megérti, ha valaki tapasztalat hiányában eleinte sokat aggódik a gyerekek miatt. Mint mondta, neki óriási segítség, hogy már beszélnek a gyerekei, és szólnak, ha például enni akarnak.

Rúzsa Magdi a családjával
Rúzsa Magdi a családjával
Fotó: Rúzsa Magdi/Instagram

Az énekesnő nem teszi a kirakatba a magánéletét, ezért döntött úgy, hogy a családját is csak ritkán,  titokzatosan mutatja majd meg. Nemrég kivételt tett, és az ikreiről,  Lujzáról, Kevéről és Zalánról osztott meg egy aranyos fotót az Instagram-oldalán, ami alá a következőket írta:

"Vannak dolgok, amiket nem lehet elég korán kezdeni. Szeretik anyuka szemét." A fotón a gyerekek egy fotókiállításon vannak, és láthatóan már most érdekli őket a művészet. 

Az ikrek egyébként februárban lettek kétévesek. Gyerekei három teljesen különböző személyiségek, akik egymást tanítva, egymás mellett fejlődnek. Lánya a legcserfesebb és a legkommunikatívabb, fiainak pedig már saját érdeklődési köreik is vannak.

Rúzsa Magdi ikrei
Fotó: Rúzsa Magdi/Instagram

Tizenhárom éve házas

Rúzsa Magdi férje egy teljesen más közegből érkezett, Vilmos a Műegyetem docense. Az énekesnő azt mondja, mindettől függetlenül tökéletesen működik a házasságuk. Az énekesnő elmondása alapján férje nem feltétlenül csak tudós vagy kutató, hanem a zene világában is nagyon otthon van, mint buliszervező, közösségszervező ember, és talán pont ez volt az, ami miatt nagyon könnyen ráérzett dolgokra vele kapcsolatban.

Rúzsa Magdi és a férje, Vilmos tizenhárom éve vannak együtt, és igyekezni minél több közös programot szervezni. 

Rúzsa Magdi ezt gondolja a visszatérő Megasztárról

Rúzsa Magdi zsűrizési feladatáról, a TV2-n  visszatérő Megasztár válogatóiról beszélt egy interjúban, azt is elárulta, hogy tehetséges énekesekből nemcsak hogy nem volt hiány, de ő maga is elámult attól, hogy mennyire készen álltak a színpadra a jelentkezők.

"Nyilván nekem is átfutott a fejemen, hogy van még odakinn ennyi ember, van még tehetség? Hiszen mostanában olyan sok tehetségkutató zajlik... 

De azt kell mondanom (már túl vagyunk a válogatón), hogy meglepően sok jó hanggal találkoztunk. 

Nem akarok túlzásokba esni és nem akarok nagyot mondani, de elképesztő tehetségek vannak ebben a szériában!  Érdekes – és ez a mai, modern világnak köszönhető –, hogy minden szempontból kész előadók érkeztek hozzánk. Szinte megdöbbentő volt, főleg ahhoz képest, hogy mi volt húsz évvel ezelőtt" - mesélte korábban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!