Selena Gomez rajongói kiakadtak: Neked járna az Emmy!

Vágólapra másolva!
A színésznő már harmadszor maradt hoppon az Emmy-díj átadón, több millió követője igazságtalannak érzi a döntést.
Vágólapra másolva!

A 2024-es Emmy-díj átadó legnagyobb vesztese egyértelmű a Gyilkos a házban című sorozat, azon belül is a Disney+- on látható sikerszéria színészei; úgymint Steve Martin, Martin Short, Paul Rudd, Meryl Streep és leginkább Selena Gomez

Selena Gomez, SelenaGomez, 76th Primetime Emmy Awards - Arrivals
Selena Gomez mosolya mindent vitt az Emmy-n, a Gyilkos a házban ötödik évadát is berendelték már Fotó: AFP / AFP

Sokan arra számítottak, hogy a négyszeres Emmy-jelölt sztár idén a színészi nominációját díjra válthatja, ezzel ő lenne az első latina-színésznő, aki megkapta az elismerést a legjobb főszereplőként a vígjátéki kategóriában. Nos, Selena Gomez, se színésznőként, se producerként nem kapta meg az elismerést, amire egy emberként hördült fel a 32 éves díva több millió rajongója, miután a borítékból Jean Smart nevét olvasták fel!

Neked járna a díj Selena!

 

Mabel a legviccesebb karakter a világon, nincs igazság!

 

Sofía Vergaranál hasonló a helyzet, Liza Colón-Zayas javította az Emmy-statisztikát

Az 52 éves Sofía Vergara közösségi oldalain hasonló elégedetlenséget tapasztalni, ugyanis a Modern család Gloriája a Griselda című minisorozatért vihette volna haza az első díját, ami szintén történelmi pillanat lett volna, ugyanis a sztár az első Emmy-díja mellett az első latina-sztár lehetett volna, aki a legjobb minisorozat kategória főszereplőnőjeként szoborral távozik az estről. A díva rajongói szintén megnyugtatták Sofíát, hogy náluk ő volt a befutó Jodie Foster helyett. 

Sofia Vergara, SofiaVergara, 76th Emmy Awards - Arrivals
Sofía Vergara az est bombázója volt, de Emmy nélkül távozott Fotó: AFP / AFP

A politikai korrektség jegyében nem maradhatott az este latina-díjazott nélkül, azonban a két világsztár helyett a vígjáték mellékszereplők között díjazták az 52 éves Liza Colón-Zayast, aki A mackó című szériában okozott kellemes perceket a nézőknek. Sokan úgy gondolják, ezzel a döntéssel helyre állt a világ rendje, hiszen a dollármilliókat kaszáló sztárok helyett egy eddig szinte ismeretlen karakterszínésznőt ismert el az akadémia. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!