Megsüketült és járni sem tudott a súlyos beteg színésznő

Vágólapra másolva!
A Hatalmas kis hazugságok fiatal sztárja még csak 32 éves, de már megjárta a poklot rejtélyes és súlyos betegsége miatt. Shailene Woodleyt már számos sikerfilmben láthatta a közönség, hiszen állapota ellenére is igyekezett dolgozni. Épp karrierje csúcsán volt a legrosszabbul, megrázó interjúban mesélt az állapotáról.
Vágólapra másolva!

A beavatott-filmek és a Hatalmas kis hazugságok sztárja, Shailene Woodley legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy alig egy év után felbontotta eljegyzését vőlegényével, Aaron Rodgers amerikaifutball-játékossal. A 32 éves színésznőnek lehetséges, hogy egészségügyi problémái is közrejátszottak a döntésében, most megrázó interjúban beszélt arról, hogy az elmúlt tíz évben milyen fájdalmakat élt át.

Shailene Woodley, Aaron Rodgers
Shailene Woodley és exvőlegénye, Aaron Rodgers
Fotó: Photo by Christopher Polk/Getty Images

Shailene Woodley eddig nem állt készen arra, hogy beszéljen az ijesztő egészségügyi problémáról, ami egykor átvette az irányítást az egész élete fölött.

Nem beszéltem eddig arról, hogy pontosan mi is volt ez, mert ez olyan személyes dolognak tűnt, amit nem kellett nyilvánosságra hoznom” -magyarázta a 32 éves Woodley egy podcastműsorban nemrég.

Lényegében a húszas éveim elején voltam a legrosszabb helyzetben. Eljutottam arra a pontra, hogy teljesenelvesztettem a hallásomat. Nem tudtam összesen öt percnél tovább sétálni anélkül, hogy ne kellett volna utána órákig feküdnöm és aludnom.

Mindentől, amit ettem, fájt a gyomrom” - árulta el évekkel később a népszerű színésznő, hogy milyen kínokat élt át hosszú időn keresztül.

Shailene Woodley
Shailene Woodley tíz éven át küzdött a gyúgyulásért
Fotó: NurPhoto/Dennis Van Tine/Photoshot

Miközben igazi orvosokkal és független gyógyítókkal is dolgozott együtt, a színésznő megpróbált válaszokat és valamiféle vigaszt is keresni az állapota miatt. De nem az történt, amire számított, válaszok helyett többféle diagnózist kapott, az orvosok különböző dolgokat mondtak neki, ami összezavarta.

Ez egy igazán hosszú út volt, körülbelül egy évtizedig tartó lazítás, gyógyulás és egészségessé válás...

És ez az évtized sok más dolgot is előidézet azáltal, hogy fizikailag annyi kellemetlenséget éreztem” - idézi a US Weekly magazin Woodley szavait, aki annyira rosszul volt, hogy félt az étkezéstől, az ételektől, hogy újra rosszul lesz, így mentálisan veszélyeztett állapotba került. Azonban már úgy érzi, sikerült visszavenni az irányítást az élete felett, mára egészségesnek mondhatja magát.

Ez egy olyan utazás volt, ami végül fizikailag megoldódot. Végre teljesen egészséges vagyok.

Annyira boldog vagyok, hogy ezt elmondhatom. És ez arra is rákényszerített, hogy tényleg magamba nézzek és egy mélyebb önvizsgálatot tartsak" - zárta betegséggel kapcsolatos gondolatait Shailene Woodley, aki hamarosan visszatér a várva várt sorozat, a Hatalmas kis hazugságok harmadik évadában, Jane Chapman szerepében Reese Whiterspoon és Nicole Kidman oldalán.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!