Top 5: eltűnés és időutazás a hét streamingpremierjeiben

Éjfél a Pera Palace Hotelben
Folytatódik az Éjfél a Pera Palace Hotelben
Fotó: Netflix
Vágólapra másolva!
Egy humorista az apjával utazgat, miközben a kilencvenes évek divatiparába is bepillanthatunk, más izgalmak mellett. Itt vannak a heti streamingpremierek.
Vágólapra másolva!

A héten is érkeztek, érkeznek izgalmas sorozatok a Magyarországon is elérhető tartalomszolgáltatókra, nézze át a top 5 listánkat, hogy mikre érdemes ránézni a friss streamingpremierek közül!

Heti streamingpremierek, Jack Whitehall: Apaság az apámmal
Heti streamingpremierek, Jack Whitehall: Apaság az apámmal
Fotó: Netflix / Netflix

Mutatjuk a legjobb heti streamingpremierek listáját

  1. Jack Whitehall: Apaság az apámmal (szeptember 10., Netflix)
  2. Éjfél a Pera Palace Hotelben (szeptember 12., Netflix)
  3. Milliárdosok szigete (szeptember 12., Netflix)
  4. Titkok hálójában: Az eltűnt lány (szeptember 12., Netflix)
  5. Vogue: A 90-es évek (szeptember 13., Disney+)

Jack Whitehall: Apaság az apámmal

A Netflixről önálló stand-upos műsoraiból is ismert Jack Whitehall színészként olyan produkciókban tűnt fel, mint a Dzsungeltúra, Az afterparti vagy a Lúzer töritanár, saját sorozatában pedig az édesapjával utazta be a világot. A 2017-ben indult szériában a páros több évad alatt a Távol-Keleten vagy az Egyesült Államokban éppúgy járt, mint Kelet-Európában, a közös utazás során pedig főleg az apasággal, családalapítással kapcsolatos kérdésekre keresték a választ.

Éjfél a Pera Palace Hotelben

"Egy történelmi isztambuli szállodában egy újságíró a múltban találja magát, és meg kell akadályoznia egy merényletet, amely megváltoztathatná a modern Törökország sorsát" – áll a hivatalos ismertetőben. A kosztümös török sorozat első évadát már láthatták a Netflix nézői, így jó ismerősként üdvözölhetik az Esra nevű újságírónőt is, akit Hazal Kaya játszik.

Milliárdosok szigete 

A Netflix jóvoltából nemcsak Törökországba, de Norvégiába is ellátogathatunk a héten, a Milliárdosok szigete ugyanis jórészt norvég vízparti helyszíneken, haltenyésztő vállalatok világában játszódik. Fikciós szériáról van szó, így rengeteg intrikára, cselszövésre számíthatunk, miközben egy dúsgazdag lazactenyésztő kivásárolná helyi riválisát, hogy az iparág vezető szereplőjévé váljon.

Milliárdosok szigete
Milliárdosok szigete
Fotó: Netflix / Netflix

Titkok hálójában: Az eltűnt lány

A kétrészes dokumentumfilm főleg a true crime műfaj rajongóinak szól, hisz egy 1989-es eltűnést dolgoz fel. A filmben Cathy Tarkanian igaz történetét ismerhetjük meg, aki a hetvenes években, 17 évesen örökbe adta újszülött kislányát – akiről csak 2010-ben tudta meg, hogy eltűnt 14 évesen. Az édesanya ez után minden követ megmozgatott, hogy kiderítse, mi történt a lányával, ami többek között Charlize Theronra is olyan hatással volt, hogy a készülő dokumentumfilmnél elvállalta a produceri teendőket.

Vogue: A 90-es évek

Az eredetileg In Vogue: The 90s címet viselő dokusorozat a kilencvenes évek divatiparát mutatja be főleg a Vogue szerkesztőinek a szemszögéből, de olyan sztárok is megjelennek benne, mint például Nicole Kidman, Claire Danes, Gwyneth Paltrow, Elizabeth Hurley vagy Kim Kardashian. Nézze meg az előzetest!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!