Így néz ki valójában bikiniben Sydney van den Bosch - kép

vandenbosch, Sydney
Vágólapra másolva!
Szinte megszokott az Instagramon, hogy különböző utómunkákkal manipulált fotókat osztanak meg magukról a sztárok. Azonban Sydney van den Bosch most úgy döntött, hogy szakít ezzel a hagyománnyal, és megmutatja, hogyan néz ki filterek és retusálás nélkül.
Vágólapra másolva!

Sydney van den Bosch, a Szerencsekerék háziasszonya  2021 decemberében esett át dupla masztektómián, mivel elmondása szerint "éni akart és nem félni", ezért ő maga döntött az operáció mellett. Egy vizsgálat kimutatta, hogy édesanyjával mindketten hajlamosak a mellrákra, ugyanis BRCA-génmutációt találtak a szervezetében, miután pedig a mammográfián csomót mutattak ki nála, úgy döntött, hogy megelőzésként mindkét mellét eltávolíttatja.

Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch és Kasza Tibi a Szerencsekerékben
Fotó: TV2

Fél évvel ezelőtt, amikor a Szerencskereket forgattuk, akkoriban tudtam már, hogy én ezt a műtétet szeretném elvégeztetni, de akkor én még nem tudtam, hogy mekkora a baj.

És pont a forgatás kellős közepén tudtam meg, hogy ezt nem lehet halogatni, és még decemberben túl kell rajta esnem" - mondta akkor Sydney van den Bosch, aki azóta nagyon sok mindenen ment keresztül. 

Tavaly tavaly ősszel árulta el, hogy elválik akkori férjétől, Egerszegi Tamástól, azoanban nem sokan lepődtek meg a bejelentésen, ugyanis régóta sejtelni lehetett, hogy megromlott a házasságuk. A Szerencselány később elárulta, hogy gyorsan érkezett az életébe az újabb szerelem, és vőlegénye, Benjamin elég hamar meg is kérte a modell kezét, és máris az esküvőre készülnek.

Azonban nem volt felhőtlen így sem Sydney van den Bosch élete, hiszen édesapját is elvesztette tavaly decemberben, ami nagyon megviselte. Azonban új párja mindenben a segítségére volt, és igyekezett őt átsegíteni a nehézségeken, azonban nem gondolták, hogy idén újra kórházba kerül a modell, akit nyár elején műtöttek meg újra. Bár túl sok részletet nem árult el a beavatkozásról, de ő maga adott hírt róla a közösségi oldalán.

Van, akivel szeretetből szeretjük szentimentálisan megérinteni a másikat, de most már azért befejezhetnénk. Jöhet a B oldal

 - írta a kórházban készült fotó mellé Sydney van den Bosch, aki később elárulta, hogy bár pihenni és regenerálódni kellett a műtét után, de nagyon nehéz volt számára nyugton maradni és erre koncentrálni.

Azóta már sokkal jobban van, gőzerővel az esküvőre készül, amit végül szűk családi és baráti körben tartanak valahol a Balaton partján. Most azonban úgy döntöttek, kicsit kikapcsolódnak vőlegényével kettesben, így elutaztak a Maldív-szigetekre, amit egy korábban készült bikinis fotóval jelentett be a követőinek.

Sydney van den Bosch a kép alatt magyarázkodni kezdett, hiszen szemmel láthatóan szedett fel magára néhány kilót, ez valószínűleg a műtét utáni kényszerpihenőnek is köszönhető. Azonban sokan megnyugtatták, hogy nagyon csinos és egyáltalán nincs semmi gond az alakjával.

Ez a 2024es bikini body és sanszos, hogy a 2025 is hasonló lesz

 - írta a képhez, amivel szerette volna megmutatni, hogyan néz ki valójában, hasbehúzás és filterek nélkül.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!