Kikerültek a képek a TV2 sztárjának viharos lánybúcsújáról

Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch
Vágólapra másolva!
Ki tartott másodfokú viharjelzés közepette lánybúcsút? - kérdezte közösségi oldalán. Sydney van den Bosch több képet is mutatott a lánybúcsúról.
Vágólapra másolva!

"Ki tartott másodfokú viharjelzés közepette lánybúcsút? Hát persze, hogy én! Oké, oké, tudom nem vagyok már 'leány' sokak szerint, de egy asszonynak is jár egy elvonulós hétvége a barátaival" - írta közösségi oldalán a TV2 Szerencselánya, Sydney van den Bosch.

Sydney van den Bosch
Sydney van den Bosch
Fotó: Sydney van den Bosch Instagram

A modell-műsorvezető képeit itt tudja megnézni.

Sydney van den Bosch nagyon készül az esküvőre 

Nem sokat bánkódott válását követően Sydney van den Bosch, aki tavaly ősszel árulta el, hogy elválik Egerszegi Tamástól. Nem sokan lepődtek meg a bejelentésen, ugyanis régóta többen is gyanakodtak rá, hogy megromlott a házasságuk, de ők ezt folyton cáfolták.  A Szerencsekerék háziasszonya elárulta később, hogy igazak voltak a híresztelések, sokkal előbb szakítottak, minthogy ők ezt tavaly nyáron elárulták volna. Gyorsan jött az életébe az újabb párkapcsolat, hamarosan újra kimondja az igent.

Sydney van den Bosch közelgő esküvőjéről minden részlet kiderült

Sydney van den Bosch nem aggódik 

A Szerencsekerék háziasszonya nem aggódik az esküvő miatt, és úgy érzi, szerencsés helyzetben van. Elmondása szerint párja, Benjamin mindenben támogatja, legyen szó a regenerálódásról vagy az esküvő előkészületeiről. "Fantasztikusan érzem magam, végre visszanyertem az erőmet, bár még óvatosnak kell lennem néhány mozdulatnál” – mondta.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!