Élő adásban csúszott le a latexfelső Szabó Zsófi hatalmas melleiről - videó

Szabó Zsófi, szabózsófi
Vágólapra másolva!
Elstartolt a Sztárban sztár negyedik élő show-ja is vasárnap este 19 órakor a TV2 műsorán. Az idei, jubileumi évad online riportere Szabó Zsófi, aki nagyon merész szettben interjúzik a versenyzőkkel. Azonban kellemetlen meglepetés érte, amikor színpadra lépett, ugyanis cserben hagyta ruhája, a felsőrésze szinte lecsúszott hatalmas melleiről.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, ezen a hétvégn ismét elstartolt a Sztárban sztár jubileumi évadának harmadik és negyedik élő show-ja, ahol ismét párbajozni kényszerültek az énekesek, akik négyes csapatokra bontva küzdöttek a továbbjutásért a csoportos rangadók hétvégéjén. A Sztárban sztár All Stars harmadik és negyedik adásban már a múlt hétvégén megfogyatkozott mezőny lépett színpadra, azaz tizenhat énekes. Összesen hat biztos továbbjutó mehetett tovább a következő élő show-ra, és még kettő a vigaszági szavazást követően. A szombati adásban is nyolc énekes mérte össze tudását, majd a vasárnapi élő show-ban szintén nyolcan álltak színpadra, és mindkét nap 2-2 énekestől búcsúzik a társaság.

Szabó Zsófi
Szabó Zsófi már a közösségi oldalán is megmutatta, hogyan készülődik a mai adásra
Fotó: Szabó Zsófi Instagram

A feszült verseny közben azonban Szabó Zsófi segíti az énekeseket, akikkel a szünetekben beszélget, és együtt értékelik az aktuális produkciókat. A Sztárban sztár All Stars új online riportere nagyon élvezi az új feladatát, ami kissé még idegen számára, de nagyon testhezállónak érzi. Szabó Zsófi az első nagyobb szünet előtt szokta köszönteni a nézőket, a közönséget és az énekeseket is, amikor felmegy a színpadra Till Attila mellé. 

Most azonban emlékezetesre sikerült a belépője, ugyanis először a díszlet faleveleken csúszott meg, majd cserbenhagyta merész szettje, ami egy pánt nélküli latexoverál.

Szabó Zsófi már a beköszönéskor elkezdett magyarázkodni, hiszen kezével próbálta megtartani a ruhát hatalmas mellein, hiszen szemmel láthatólag melltartót sem viselt a szett alatt. Hogy kevésbé legyen kínos a helyzet viccelődve elárulta, hogy lecsúszott a felsője és ma valószínűleg többször le is fog, ezért látják majd hogy rángatja magán, és el ne kapcsoljanak, le ne maradjanak valamiről.

Szeretném felhívni a nézők figyelmét, hogy ma bármi megtörténhet az én ruhámmal, huzogatni fogom egész este! Ne kapcsoljanak el!

 - viccelődött a ruhabakival Szabó Zsófi, és persze Till Attila sem hagyta ki a poénokat ezzel kapcsolatban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!