Üzent a Sztárban Sztár All Stars legutóbbi kiesője

Sztárban Sztár All Stars: Till Attila a két kiesővel, Tolvai Renivel és Zámbó Krisztiánnal
Sztárban Sztár All Stars: Till Attila a két kiesővel, Tolvai Renivel és Zámbó Krisztiánnal
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Az Instagramon osztotta meg a gondolatait Zámbó Krisztián, miután szombaton kiesett a Sztárban Sztár All Starsból.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Sztárban Sztár All Stars ötödik élő show-jában Tolvai Reni és Zámbó Krisztián számára ért véget a verseny. Utóbbi Szandit alakította, az előadása közben pedig többen röhögőgörcsöt kaptak a stúdióban, Till Attila és Stohl András is alig tudtak megszólalni – a produkciót azonban lepontozta a zsűri, és a jelek szerint a nézőknek sem lett a kedvence.

Zámbó Krisztián mint Szandi, Sztárban Sztár All Stars
Zámbó Krisztián mint Szandi, Sztárban Sztár All Stars
Fotó: TV2 / TV2

Zámbó Krisztián az Instagramon összegezte a gondolatait a kiesése után: "Ennyit tudtam kihozni ebből a szerepből. 

Már az élő adás elején éreztem, hogy labdába sem rúghatok a többiekkel szemben ezzel a produkcióval.

Nehéz és kaotikus állapotokat éltem meg a hét elején, amikor elkezdtem gyakorolni, de bíztam abban, hogy működni fog, aztán egyre jobban elvesztem, és elveszítettem a humorérzékemet, ezzel együtt az önbizalmam... DE ÚGY VOLTAM VELE, NEM ADOM FEL! Ez a feladatom, ezt KAPTAM, hát gyerünk! Lesz, ami lesz! Ez a műsor erről szól, szerencsére az előző adásokban, évadban meg tudtam mutatni azt is, hogy tudok komoly énekesként is színpadra állni. 

Azt kell mondjam, óriási erőfeszítéseket és gyakorlást fektettem ebbe a karakterbe,

nem mellesleg nagyon tisztelem Szandi művésznőt, és jó barátok vagyunk! Nagyon köszönöm, hogy szerepelhettem ebben a showműsorban. Lehet most túlreagálom a dolgokat, de még frissek az élmények! Alig várom, hogy elkészüljön az új dalom, amivel sok mindenkit szeretnék meglepni, és persze végre jöhetnek a fellépések, mivel a műsor kedvéért nem volt időm vállalni! Sziasztok, isten áldása mindenkire!" – írta a közösségi oldalán. Nézze meg a bejegyzését!

Zámbó Krisztián egyébként már a fellépése előtt érezte, hogy "horrorisztikus Szandi" válik belőle, akin a közönség sírva fog nevetni. "Szandi leszek, ami biztos, hogy nagyon vicces lesz. 

Koreográfia is lesz, amit szeretnék minél jobban megcsinálni, úgy érzem, hogy eddig tök jól megy, az éneklés is és a tánc is,

bár az egy kicsit nehezebb nekem a hasam, illetve a rajtam lévő felesleg miatt, de remélem tetszeni fog a közönségnek. Nagyon szeretem Szandit mint énekesnőt és mint embert is, mert nagyon dinamikus, kedves, szerethető és persze nagyon tehetséges, szóval nagy megtiszteltetés az ő bőrébe bújni. Emlékszem, hogy gyerekkoromban minden kislány Szandi akart lenni, most én leszek... Sem alkatilag, sem súlyban nem hasonlítunk, ráadásul azért, valljuk be, nem egy kis aranyos Szandi-arcom van, úgyhogy igyekszem megtenni, amit tudok" – mondta még az adás előtt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!